Engednétek mindenféle előzetes megbeszélés nélkül ott aludni a mamánál gyermeketeket?
Köszönöm a válaszokat!Gondoltam,hogy eltérő vélemények lesznek,mivel mindenki más látókörű.Aludt a fiam már az én szüleimnél is,nem is egyszer,volt olyan,hogy mindkét gyerek is ott aludt,de mindig előre meg volt beszélve anyámékkal is ,meg a gyerekekkel is.Anyósnál is aludt már ott mindkét gyerek,de akkor is az volt,hogy a fiam azt mondta,nem akar hazajönni és akkor persze a pici se akart,nekem meg rossz érzésem volt...Nem anyóssal van bajom,inkább a sógórnőmmel...Ő már párszor belémveszett régebben is,mig kisebb volt a fiam,hogy miért ne maradhatna ott,ha akar,miért erőltetem,hogy jöjjön haza..Bele akar szólni az én és a gyerek-gyerekek dolgaiba.Most is azért mondtam,maradhat ott a fiam,mert nem akartam támadási felületet hagyni neki,mert akkor tuti utána a páromnak mondta volna megint,hogy én milyen anya vagyok...Már párszor eljátszotta ezt...
Szóval nálunk kiélezett a helyzet,meg mi voltunk házasok a párommal,de elváltunk,azóta meg ismét együtt vagyunk,anyósékkal viszont nem felhőtlen a viszonyom...Különben van,hogy én ilyenkor,amikor a fiamnak vannak ezek a dolgai,hogy nem akar hazajönni,arra gondolok,nem-e bebeszélik neki,maradjon ott,mert a sógórnőmből én még ezt is kinézem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!