Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Engednétek mindenféle előzetes...

Engednétek mindenféle előzetes megbeszélés nélkül ott aludni a mamánál gyermeketeket?

Figyelt kérdés
Szombaton a párom elment a fiunkkal anyóshoz,mi a lányommal itthon maradtunk,mert sajna beteg.Nem volt szó róla,hogy ott alszik a gyerek,igy nem is vitt semmilyen cuccot magával,sőt mondta is,estére jön haza.Aztán mikor indulófélben voltak,hiv a párom,hogy a fiunk akar v.mit mondani,hogy szeretne ott aludni és nem akar hazajönni.Én az ilyeneket nem szeretem,mert se megbeszélve nem volt,se cuccot nem vitt magával,jó van ott neki holmija,de azok is kölcsönruhák,nem saját,anyósék szereztek be holmikat ottlétre a gyerekeknek.Én úgy gondolom,hogy ezzel,ha rá van hagyva az akarata,akkor későbbiekben is visszaélhet...Szerintetek? 4 éves lesz júliusban és vannak ilyen húzásai néha...Van,hogy előre félek már,mikor megyünk a mamához,hogy mikor eljön a hazajövetel ideje,nem akar majd jönni.Persze,tudom,valamilyen szinten el kell tudni engedni,de azért sztem ennyi idősen még itthon a helye a gyereknek éjszaka..
2011. máj. 23. 10:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Gondoltam,hogy eltérő vélemények lesznek,mivel mindenki más látókörű.Aludt a fiam már az én szüleimnél is,nem is egyszer,volt olyan,hogy mindkét gyerek is ott aludt,de mindig előre meg volt beszélve anyámékkal is ,meg a gyerekekkel is.Anyósnál is aludt már ott mindkét gyerek,de akkor is az volt,hogy a fiam azt mondta,nem akar hazajönni és akkor persze a pici se akart,nekem meg rossz érzésem volt...Nem anyóssal van bajom,inkább a sógórnőmmel...Ő már párszor belémveszett régebben is,mig kisebb volt a fiam,hogy miért ne maradhatna ott,ha akar,miért erőltetem,hogy jöjjön haza..Bele akar szólni az én és a gyerek-gyerekek dolgaiba.Most is azért mondtam,maradhat ott a fiam,mert nem akartam támadási felületet hagyni neki,mert akkor tuti utána a páromnak mondta volna megint,hogy én milyen anya vagyok...Már párszor eljátszotta ezt...

Szóval nálunk kiélezett a helyzet,meg mi voltunk házasok a párommal,de elváltunk,azóta meg ismét együtt vagyunk,anyósékkal viszont nem felhőtlen a viszonyom...Különben van,hogy én ilyenkor,amikor a fiamnak vannak ezek a dolgai,hogy nem akar hazajönni,arra gondolok,nem-e bebeszélik neki,maradjon ott,mert a sógórnőmből én még ezt is kinézem..

2011. máj. 23. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!