Előfordul, hogy két éves gyermeked reggel 8-ig,9-ig alszik?
Soha! Előfordul nagy ritkán, hogy 1/2 7-ig alszanak (3-6 és 8 évesek)ennél tovább nem emlékszem, hogy aludtak volna. Általában fél 6- 6 óra között kelnek, pedig aludhatnának még bőven. Én bízom a kamaszkorban, hogy akkor tovább alszanak :).
Egyébként nem baj, hogy eddig alszik a tied, mint semmi másban, ebben sem egyformák a gyerekek:)
Szerintem nincs vele gond.
Én is úgy furcsállom egyébként, hogy vannak emberek, akik totálisan kiakadnak, ha a másik gyereke nem olyan mint a "nagy átlag". :)
Sok kisgyerek koránkelő. Nekem ikreim vannak 2 évesek. Az egyik kisfiam már korán fent van, futkározik, játszik, s most, hogy jó az idő, már hajnalban kint rohangálna a kertben. Sokszor ő ébreszt minket.. :))) A másik fiam pedig egy kis hétalvó. :) Őt úgy kell ébresztgetni, és még olyankor is odaszól nekem, hogy "ana ne kelts fel, még álmodok.." :)))
Szóval annyira mások.. ne aggódj, nincs abban semmi, ha szeret kicsit tovább aludni. Szerintem.. :)
25 éves anyuka
Nekem sokszor van hogy 9-fél 10-ig is! 2,5 éves múlt.
Tökmindegy mikor fektetem, reggel 8nál előbb nem szokott ébredni.
Én ennek annyira nem örülök, mert szeptemberben ovi, oda meg jó lenne legalább 8ra odaérni.
Ja, a rózsaszín álmaimban:-))))
egyrészt sokszor fel ekll kelteni, mert reggel kell vinni a nagyot a suliba, másrészt nem jó alvó.
Kedves utolsó, az enyém is ennyi idős. Nálatok lehet 3 évesnél fiatalabb gyereknek is oviba menni? Én januártól tervezem.
Köszönöm a válaszokat!Megnyugodtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!