18 hetesen mennyit érzitek/éreztétek a babát mocorogni? Előfordul, hogy csak reggel érzek egy-egy rúgást, majd este egykettőt és többet nem. Úgy aggódom. Mozgolódást nem érzek csak a rugásokat.
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 22:10
1/11 anonim válasza:
Megnyugtatlak!Én 18 hetesen nem is éreztem a babám mozgását!A 20. héttől éreztem ritkán, úgy ahogy te!De aztán szép lassan ahogy nőtt a baba a mocorgás is nőt, sőt a rúgásai is!Néha a bordáimon táncolt!
2/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy ha érzem, akkor érzem. Erre ez a kis szaros a frászt hozza rám, hogy pl. csak egy-egy alkalommal rug belém. :) Nagyoön aggódós vagyok és sokat is szeretnék. :) Köszi a válaszod!
2009. dec. 17. 22:32
3/11 anonim válasza:
Szia!Én kb másfél hete érzem a mocorgását,de azt azóta mindennap.Viszont a rúgásokat nem nagyon,eddig csak 3at kaptam,vagyis ennyi tünt fel:-)))Sokszor van hogy figyelgetem,és sehol semmi,aztán kb 5-10 perc múlva elkezdi csikizni a tenyerem,olyan mintha tudná hogy anya itt van:-)))Érdekes volt hogy mocorgott rendesen a tenyerem alatt,apának odatettem a kezét,és egyből abbahagyta.Te tudod már a babád nemét?
4/11 anonim válasza:
Szia! Én is így vagyok.10 napja éreztem először a babót. Azóta is érzem de össze-vissza. Szóval van amikor reggel jobban, van hogy este. Van, hogy olyan remegés szerűt érzek pár másodpercig, van hogy csak egy "bökést".Olyan is volt már, hogy du.-tól egyáltalán nem éreztem másnap de.-ig. Meg is ijedtem. Szerintem nem mindig egyforma intenzitással mozog és ezért nem érezzük olykor.
18+1km
5/11 anonim válasza:
Én az első rúgásokat 18+5 hetesen éreztem először, előtte csak motoszkált, simogatott. Amikor elkezdett rúgni is, akkor néha csak naponta egyszer vagy csak 2 naponta éreztem az elején. Ne aggódj, amikor erősödik, akkor egyre sűrűbben fogod érezni. Sokan a 18. héten még nem is érzik.
6/11 anonim válasza:
18.1 hetes vagyok, és 14 napja érzem hogy mozog, a védőnő azt mondta, hogy mindennap kell éreznem, én általában reggel, és estefelé érzem, és valamikor délután is, de nem sokáig. Tegnap voltam uh, és tudom hogy minden rendben van vele.
7/11 anonim válasza:
18 hetesen egyik nap éreztem, másnap nem, napok kimaradtak. Aztán a 21. héten rúgott egy nagyot, és azóta minden nap érzem, egyre erősödnek a rúgásai és a mozdulatait is jobban ki tudom venni. Műár azt is éreztem, amikor teljesen megfordult.
28 hetes km.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi kismamik, látom nem egyedül vagyok így. Én kövérebb vagyok, ill. a hasam zsírosabb és elöl tapad a lepény, tehát a simogatások kimaradtak, vagy van rugás, vagy nincs. Kedden voltam a védőnőnél azt mondta, hogy nagyon mocorog, egya pillanat nyugta nincs. Ezt azzal a kütyüvel való hallgatáskor mondta...
2009. dec. 18. 11:22
9/11 A kérdező kommentje:
Ja, és nem, nem tudom, a 16. heti uh-on össze volt zárva a kis lába. Holnap megyünk a genetikaira, az 4d-s, hátha terpeszt egyet. :) Ti tudjátok?
2009. dec. 18. 11:49
10/11 anonim válasza:
Szia,én kérdeztem tudod e a nemét.Mi is elmentünk egy 4dre 16+5hetesen,de össze zárta Ő is a kis lábát,igy nem tudtuk meg a nemét.Tegnap voltam genetikai uhn és ott megkérdezte a dokinő hogy kiváncsi vagyok e?Hát az voltam és kislányunk lesz:-)))))Megirod majd ha megtudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!