Erre mit reagálnátok? Orvos kérdés Bővebben lent:
Figyelt kérdés
Hétfő szóltak a bülcsiből délutábi alvás után, hogy belázasodott a 16 hónapos lányom. Mikor odaértem kiderült, hogy 38,2 hónaaljban mérve. MInden lázcsillapítás nélkül 1 óra alatt lement a láza (ennyi idő hazaérni, úgy, hogy az oviban felvettem a tesóit). Mivel kedden nem rendelt a doki, ma vittem el orvoshoz. Azóta a láz óta nem volt lázas, nem folyik az orra, stb. Jó az étvágya, nem hisztis, de azért mégis kell igazolás, mert betegség miatt küldték haza. Erre ma a doki, közli velem, hogy a gyereknek semmi baja, holnaptól vihetem bölcsibe (igazolást is adott) de azért kezdjek el neki Curamot (antibiotikumot) adni reggel-este 6 napig. Akkor most mi van? Ha beteg, akkor kell gyógyszer és nem mehet bölcsibe, ha nem beteg, akkor meg minek a gyógyszer?2011. máj. 18. 13:56
11/11 anonim válasza:
Én sem adnám be.Az ab vagy kell vagy nem,olyan nincs,h megelőzésre adják,olyan meg pláne nem,h kívánságra felírja vagy ha nem kéred akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!