Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A képen látható folt, mitől...

A képen látható folt, mitől lehet?

Figyelt kérdés

[link]

reggel még nem volt rajta...most vettem észre pelenkázásnál a combján, kb másfél cm-es. :O

2011. máj. 17. 11:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

ez szerintem csalánkiütés. az alergiától van.

mit evett olyat ami kiütheti, tojás, gyümölcsök?

vagy megcsipte valami.

2011. máj. 17. 11:44
 2/21 anonim ***** válasza:
Lehet csalánkiütés, de a szúnyogcsípés is így néz ki.
2011. máj. 17. 11:47
 3/21 A kérdező kommentje:
tejet ivott reggelire ,meg kukit, sajtos tallért evett és almát...
2011. máj. 17. 11:48
 4/21 anonim ***** válasza:
Én is csalánkiütésre gondoltam, de ha az, akkor az jön és megy, hamar! Tegnap szurit kapott lányom, így nézett ki a helye. Nem csíphette meg valami? Nem tudom, mennyi idős a lurkód, esetleg kalcium pezsgőtablettát adhatsz neki. (Neki a csalánra is azt javasolták.)
2011. máj. 17. 11:50
 5/21 A kérdező kommentje:

[link]

és most meg van egy ilyen is, ez kb fél cm, ilyen most 2-3 napja hol itt hol ott, 2-3 van rajta, de pl esti fürdetésnél észreveszem ,reggelre már semmi nyoma.

mit lehet ezekkel csinálni, vagy mitől van?

2011. máj. 17. 11:59
 6/21 A kérdező kommentje:
Másfél éves, de első nap a combján és a fenekén volt ,meg egy a derekán, tegnap a nyaka és a válla között és a térdhajlatban... cseréltem azóta lepedőt ,pizsamát, de ez a folt pl reggel még nem volt rajta.
2011. máj. 17. 12:00
 7/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nekünk a csalán csak az arcán jött ki, de elég sok. Mire kimentünk az ügyeletre (első gyerekes lévén azt sem tudtuk mi ez) elmúltak, csak egy újabb jött ki mutatóba. Ez jellemző rá: jön-megy. Sokszor ki sem derül, mi okozz(t)a. Ha megnyugszol, akkor inkább mutasd meg egy dokinak. (Mi Zyrtecek kaptunk+Ca pezs.tabit.)
2011. máj. 17. 12:07
 8/21 anonim ***** válasza:

A fiamnak ugyanilyen van a hátán, a bőrgyógyász azt mondta, ekcéma.

Szerintem mutasd meg egy orvosnak.

2011. máj. 17. 12:41
 9/21 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyen foltjaim,ha tejet iszom,én érzékeny vagyok rá,kálcium és elmúlik,figyeld mitől lehet.
2011. máj. 17. 13:09
 10/21 anonim ***** válasza:
de szerintem már vannak szunyogok és ez bizony szunyog csipés lesz.Az én fiamat is szegény jól össze csipték már.
2011. máj. 17. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!