Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elmennétek úgy a gyereketekkel...

Elmennétek úgy a gyereketekkel egy szülinapi bulira, hogy lesz ott egy kisgyerek aki most gyógyul ki a skarlátból?

Figyelt kérdés
Múlt héten volt beteg a kisgyerek,már megy ki belőle az mondja az anyja... Azt olvastam a skarlátról,ha gyógyszerrel van kezelve,akkor 3 nap után már nem fertőz,de ha nincs gyógyszeres kezelés,akkor 3 hétig fertőz.Az a baj,hogy nem tudom,hogy ez a kisgyereket kapott-e gyógyszert vagy sem... Ti mit tennétek?Elmennétek így,vagy nem!?
2011. máj. 17. 10:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én nem vinném, mert utána napokig azon paráznék, vajon megbetegszik-e a gyerek, és ha netán igen, akkor elég szarul érezném magam. Anyuka is fertőzhet, ha elkepta a gyerektől, és még lappang. Ha van tesó, ő szintén. A gyerek kezelőorvosa engedi a gyógyuló gyereket közösségbe?
2011. máj. 17. 13:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok: és asszem skarlát esetén a gyerek környezetében lévő tárgyakat, játékokat is fertőtleníteni kell.....
2011. máj. 17. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!