Kullancs csípte meg a lányomat, lehet baj?
A piros folt a kullancs nyálától van. Betadinnal kend be. Arra figyelj, az a piros folt ,ha megnő, belül fehér kör lesz és vándorol, akkor doki.
Megszívta magát, vagy azonnal kivettétek? Ha nem szívta meg magát, akkor még nem volt ideje semmire.
A kullancs méretéből lehet látni hogy mennyit szívott magába, és hogy milyen mélyen volt a feje a gyerkőcbe!Ha könnyen kijött akkor szerintem nem volt régóta!
Fertőtlenítsd a helyet, és ha 1 hét után is bőrelváltozást tapasztalsz fordulj orvoshoz!A lányomból is 4 napja szedtünk ki egyet!Én ezért oltattam be a gyerekeimet, mert a dögök már mindenhol jelen vannak!
Nagyon pcike volt, szinte átlátszó, mikor szétnyomtam a körmömmel csak vízszerű dolog volt a potrohában, gombostű fejének a negyede ha volt! Remélem nem lesz gond!
Ja az oltás csak az agyhártya ellen véd az meg 1000-1, a többivel van a gond, az a 100 féle baktérium amit terjeszt, pl: Lyme kór, sajna látásból ismerek egyet aki már fertőzött, nagyon idegesít a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!