Mi jó orrdugulás ellen?
Figyelt kérdés
3 éves nagylányom, és semmi nem használ neki.
Egyik korának megfelelő orrcsepp, orsré sem használ, és vettem már luff balzsamot is.
Mi történik, ha olyan orrsprét kap, ami nem ajánlott 6 év alatt? Mi baja lehet tőle?
Már ott vagyok, hogy adok neki az enyémből, csak tudjon aludni éjjel...
2011. máj. 14. 18:33
1/2 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy próbáld ki a Fluimicil 100-at! Nálunk ez vált be (nekem és a 2,5 éves fiamnak is). Néhány száz Ft a patikában, reggel-este kell egy tasak. Nálunk 1-2 nap alatt rendbe hozza a bedugult orrot!
2/2 anonim válasza:
Írtad, hogy 3 éves a kislányod, akkor szerintem már elég nagy ahhoz, hogy megbarátkoztasd vele a kamillás inhalálást. Nálunk úgy néz ki ez a 'rituálé': először felforralom a vizet, beleszórom a kamillateát várok 2-3 percet aztán törölközővel a gőz fölé hajol és szimatol...:)miután ez kellő képpen fellazította az eldugult orrát, Orrszi Porrszival kiszívom a váladékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!