2 honapos babám náthás. Mit csináljak orrdugulás ellen?
Figyelt kérdés
alig kap levegöt,orrszivo porszi is csak 2 percig segit.. van esetleg valami orrcsepp ennyi idös babának?2010. szept. 14. 21:40
1/7 anonim válasza:
sterimar van baby változata is,direkt pici babáknak van az orrához alakitva!naponta 8-10 befujsz es kiszivod,mast nem nagyon tudsz tenni!
2/7 anonim válasza:
Szia!
A sterimar jó, de nem nagyon dugít, kérdezd meg a gyerekorvosotokat, mi nasivint használtunk (1 éves kortól adható), de már 1 éves kora előtt is ezt használtuk, amikor nagyon náthás volt, éjszakára befújtam az orrába, így tudott csak elaludni (de inkább konzultálj az orvosotokkal).
3/7 anonim válasza:
otrivin baby tengersós orrspry(szerintem ettől semmi baja nem lesz),és folyamatosan szívni kell az orrát én ezt csináltam amikor pár hónapos volt ott aludtam mellette és amikor hallottam hogy szenved mert nem tud levegőt venni, szívtam az orrát(kb fél óránként)
4/7 anonim válasza:
Szia! Én is sterimart vettem, szerintem egész jó. 100 ml-es, én 2100-ért kaptam. Először porszívó utána sterimar. Az enyémek most 3 hósak.
6/7 anonim válasza:
A sterimart pont orrszívás előtt kell használni, hogy feloldja a váladékot, ez lenne a funkciója, természetesen utána is befújhatod, de előtte kell leginkább (ezt nem lehet túladagolni, szemben az orrcseppekkel, a sterimart fújhatod egész nap, az orrcseppet maximum naponta 3 alkalommal használd!).
Orrszívás előtt 5-10 perccel fújd be, szívd le, és utána használd a nasivint (főleg lefekvések előtt, hogy el tudjon aludni).
7/7 anonim válasza:
Mielőtt kiszívod az orrát, csepegtess az orrába anyatejet! Jobb, mint az orrcseppek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!