Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Körömragasrol hogy lehet...

Körömragasrol hogy lehet leszoktatni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 23:29
 1/6 A kérdező kommentje:

Szüles utan, kb. 1 eves koraig nehezebb idöszakom volt, sajnos elöjött a gyerekkori körömragasom, igy valoszinüleg tölem "tanulta". Aztan abbamaradt, es most szep nagyok a körmeim, ö viszont most kezdte el.

Lehet, hogy az is beleszamit, hogy most van az a korszaka, amikor elkezd felni ismeretlen dolgoktol. (Pl. bogarak, kis koszhoz huz oda...stb. Persze ilyenkor elmagyarazom, probalom elerni, hogy legalabb megerintse, es rajöjjön, ettöl nincs mit felni. Hogy a motor bar hangos, ha biztonsagosan setalunk a jardan, oda nem jön...stb.)

2011. máj. 13. 23:33
 2/6 A kérdező kommentje:
3 honap mulva lesz 3 eves.
2011. máj. 13. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:

A gyerekorvosunk erre azt mondta,h le lehet szoktatni a körömrágásról,de ha a kiváltó ok nem szűnik meg,akkor fel fog venni valami más rossz szokást:hajtépés,tikkelés,stb.Az én fiam is rágta,az okát is tudtam,az idő segített,egyszer csak azt vettem észre,h megnőtt a körme.:))

Az orvos kineziológust ajánlott-"kibogozni" az okokat-,de mire mentünk volna,magától megszűnt a dolog.

2011. máj. 14. 08:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Es azt megkerdezhetem, mi volt a kivalto oka? (hatha segit rajönni...)
2011. máj. 16. 12:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Ő 2 éves volt,amikor én az ikerterhességem miatt 1 hónapot kórházban voltam,ahonnan már a babákkal jöttem haza.Túl sok volt ez neki.:(

Remélem rájössz mi okozza,és meg tudjátok oldani!

2011. máj. 16. 12:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. máj. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!