Ovi kérdés, XVIII. vagy XIX. Kerület?
A Bp. XIX. ker. Mézecskalács ovi és a XVIII. kerületi Pitypang ovi között gondolkodok. Nehéz dönteni.
Jó és rossz tapasztalatokra is kíváncsi vagyok, minél többre.
Mindig hallasz valamelyikről rosszat.
Én pl a kispesti Mesevár ovit raktam tiltólistára, az enyám a kispesti Napraforgóba fog járni.
Van aki szidja, van aki dícséri, de ha kifogsz egy szemétkedő óvónőt,ahogy mi a Mesevárban,akkor tök mindegy.
A fiam a mesevár utána Hársfa oviba ját, nagyon jó volt, de hallotam olyat, aki azt szidta.
csak erre céloztam azzal, amit írtam
Vidd abba, amelyik a legközelebb van, de ha nem a körzetes oviba írtaod, még ha fel is veszik, akkor is menet közben simán kirakhatják, mint ahogy velünk is megtörtént:-((
Igen, igazad van, pont ez a bajom, hogy már mindkettőről hallottam jót és rosszat is, ezért nem tudok dönteni.
Miért rakták ki a kicsit menet közben? Ilyet megtehetnek?
Persze, ha nem körzetes megtehetik,
Azért rakták ki, mert neheze(bbe)n kezelhető volt, de az aza ominózus óvónő, ebben "segített is", a gyerek utálta az óvónőt és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!