Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két pici gyereket mikor...

Két pici gyereket mikor bíztatok először a nagyszülőkre?

Figyelt kérdés
Pár napra, egy hétre. Elsősorban olyan testvérekre gondolok, ahol kicsi, 1-2 év a korkülönbség.
2011. máj. 12. 13:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: azért a fő ok, hogy az egyik nagyszülők ezek a fehéregeresek (sztem nem élnének a gyerekeim mire mennénk értük. ön és közveszélyesek), a másik nagyszülők meg műszakokban dolgoznak nincs ránk idejük :((((
2011. jún. 2. 08:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Na hogy én mit hallgattam e miatt az anyukáméktól. Szerintük a 14 hónap korkülönbséges gyerekeim, már simán aludhatnának náluk. Na mikor mentem szülni a harmadik gyerekemet, megkértem anyukámat, hogy vigyázzon rájuk, míg én bent vagyok a kórházban, és az apjuk dolgozik. Hétfőtől csütörtökig jött anyu reggel 7-re, és ment haza este 6-kor. A végére olyan fáradt volt szegény, szabályosan sajnáltam. Pedig hányszor hallgattam meg tőle, hogy nem érti miért panaszkodom, ő is felnevelt három gyereket. Csak szerintem az idő megszépítette neki kicsit a dolgot. Na azóta már ő sem olyan lelkes. Már csak max. 2-3 órára szeretné őket.
2011. jún. 2. 14:58
 13/17 anonim ***** válasza:
14:58-as vagyok. Elfelejtettem leírni, hogy akkor 32 és 18 hónaposak voltak a gyerekek. Azóta eltelt két hónap.
2011. jún. 2. 14:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Eddig 2x maradt a nagyszülőknél 1 éjszakára. Egyszer szilveszteri buliban voltunk,egyszer pedig esküvőn. Most 27 hónapos. Ha kórházban(júliusban szülök)leszek is itthon alszik,a férjem vigyáz rá. Nagyszülőkkel még bőven ráér később is napokra,hetekre nyaralni menni. Kicsinek jobb a megszokott környezetében,velünk.
2011. jún. 2. 22:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocs kérdésedre bővebben. 2 gyereket akkor hagynék rájuk,ha a kicsi is nagyobb. Olyan 1 éves.
2011. jún. 2. 22:06
 16/17 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok, áruljátok már el, hogy mi a francot írtam, ami ennyire nem tetszett nektek, hogy 22%-ra lepontozzátok a válaszomat?

A kérdésre válaszoltam. Vagy fáj, hogy valaki nem úgy gondolkozik, mint ti?

2011. jún. 2. 22:07
 17/17 A kérdező kommentje:

Második! Én eddig nem pontoztam, de most nyomtam rád egy zöldet!

Gondolom az nem tetszett a többségnek, hogy pici babát másra bíztál, mivel ők nem.

Én köszönöm a válaszod, igazából majdhogy nem te voltál az egyetlen, aki valóban a kérdésre válaszolt. A többiek nem bízták több éjszakára a gyereket, vagy csak 1 gyerekük van. Ennek ellenére köszönök minden választ, mind hasznos volt számomra!

2011. jún. 3. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!