Egy gyerkőcös szülők? Az autóban ki mögött ül a gyermek?
Figyelt kérdés
Nálunk férjem mögött van a gyerekülés. Így nem kell kitekerednem, ha valamit szeretne a kisfiam, csak hátra kell fordulnom.2011. máj. 12. 12:49
11/17 anonim válasza:
Az en automban es a ferjem autojaban is az anyosules mogott van. Aki vezet az csak igy lat ra jol a gyerekre.
12/17 anonim válasza:
A babaülés legjobb helye, amíg háttal utazik, a két ülés között hátul van, ha megoldható a babaülés rögzítése. Kárszakértő a párom, baleset esetén ott sérül a baba a legkevésbé. Ha már előre néz, akkor elvileg a sofőr mögötti ülésen, mert a sofőrök nagy része valóban magát védi ütközéskor, de az anyós ülés mögött sem sokkal nagyobb a kockázat. Ez az ütközéstől is függ.
13/17 anonim válasza:
apa mögött ülök én, tudom bizergálni a fejét vezetés közben,
anyós ülés mögött a gyerek, előrébb is van tolva, hogy elférjen kényelmesen a lába (2 éves múlt)
14/17 anonim válasza:
én anyósülésen, ő mögöttem. Az én párom szerint meg épphogy így biztonságosabb, mert ha oldalról megütik a vezetőt, automatikusan rálép a gázra, így az őt érő ütés épp a mögötte ülőt érné. Már megszoktam, hogy mögöttem van.
15/17 anonim válasza:
Anyós ülés mögött van.Sokszor megyünk csak ketten,így csak hátra pillantok,amikor lehetőségem van rá.Ha apa vezet mellette ülök mindig.
16/17 anonim válasza:
Jobb oldalon hátul, és belső visszapillantó úgy van álítva, hogy lássam benne.
17/17 anonim válasza:
Jobb oldalon hátul, vagyis mögöttem (anyósülés mögött) mert a férjem olyan hosszú lábú, hogy teljesen hátra van tolva az ülése, így a fiam lába nem férne el (még nem lóg le neki a térdénél) Így én tekeredek ki, de mivel a páromnak a keze is hosszú, ő is szokta tekergetni, dönteni az ülést, vagy odaadni neki az innivalót, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!