Nálunk is úgy van, mint nálatok, mert általában a férjem vezet. Én meg így tudok mondjuk cumit adni a pindurkának.
2011. máj. 12. 12:52
2/17 anonim válasza:
Az anyósülés mögött van a gyerekülés, én pedig még mellette ülök, pedig már 1 éves.......megszoktam nagyon.
Ha majd újra elől ülök, szerintem marad ugyanígy.
Nincs jogsim, ezért nem tudom, hogy így van e, de én biztonságosabbnak ítélem meg a jobb oldalt.
2011. máj. 12. 12:52
3/17 anonim válasza:
Gyerekülés számár a legbiztonságosabb hely, jobb hátul. Jobb oldalon, mivel a járda is azon az oldalon van.
2011. máj. 12. 12:56
4/17 anonim válasza:
Anyósülés mögött és én is hátul ülök a kisfiammal,2 és fél éves lesz.
Nálam is megszokás,valamint így kényelmesebb.Mióta elkezdett beszélgetni a kisfiam,egész úton be sem áll a szája,mutogat,kérdezget a maga módján,jól elvagyunk.
2011. máj. 12. 12:59
5/17 anonim válasza:
off: a legbiztonságosabb hely a sofőr mögött van, de mindegy, mert a sofőr ösztönösen magát védi ütközéskor...
2011. máj. 12. 13:17
6/17 anonim válasza:
Jobb oldalon,hátul,én vezetek.Igen azért,mert így hátra tudok pillantani,hogy lássam minden OK-e.
2011. máj. 12. 13:17
7/17 anonim válasza:
Nálunk a férjem vezet,én az anyósülésen,a lányom pedig mögöttem.Nekem is kényelmesebb lenne,ha Apa mögött ülne,de teljesen hátra van tolva az ülése és nem férne el a lába.Így tekergek hátra,ha vmit szeretne.
Viszont ha ketten megyünk vhova a lányommal(autóval),akkor így jó.
2011. máj. 12. 13:27
8/17 anonim válasza:
Két autónk van, így állandóan vándorol a gyerekülés. Ha én megyek vele a kisebb autóval, akkor az ülése az anyósülés mögött van, mert úgy látok rá.
Ha a család együtt megy, akkor nem én vezetek és a férjem mögött van az ülése, hogy oda tudjak nyúlni hozzá, ha kell valami.
2011. máj. 12. 13:35
9/17 anonim válasza:
Nallunk erdekes a helyzet. 2 kocsink van es az egyik 2 uleses sportkocsi a masik egy ford focus. Az enyem a ford focus es az anyos ules mogott van a gyerekules. A ferjem sportkocsijaba a kisfiam mellette ul a gyerekulesbe. Ha a csalad egyut meg valahova akkor a ford-al megyunk es a gyerkoc hatul ul egyedul vagy en vagy a ferjem vezet.
2011. máj. 12. 13:56
10/17 anonim válasza:
az autóban a legvédettebb hely a vezető ülés mögötti, mivel a sofőr egy esetleges ütközésnél saját magát védi ( de ezt egyik válaszoló is elmondta).... ha anyuka vezet akkor is oda kellene tenni. az a baj, ha anyuka vezet sajnos ( tudom magamról) szemünk vándorol az út és a baba közt. mit csinál, nincs-e baj, miért sír, kikötötte-e magát...és ez a leg balasetveszélyesebb. a figyelem elterelés. ilyenkor is érvényes, h a vezető ösztönösen védi magát. vezetés közben soha ne forgolódjatok! A legtöbb baleset ilyen okokból alakul ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!