15 hónapos kislány nézheti a tévét?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt vettem észre, ha bekapcsolva marad a tévé, a lányom nagyon figyeli. Sőt, ha nem megy, hozza a távirányítót, hogy kapcsoljam be. Nem szoktam, mivel még korainak tartom. Jól teszem, hogy nem engedem? Mikor engedjem?És mennyi ideig nézheti?2009. márc. 11. 13:38
1/4 anonim válasza:
nálunk születésétől fogva ment a tv, persze nem nézettük vele, de kapcsoltukki miatta se...s én nem azért h tv zzen hanme h szkja hangot stb h ne legyen új a számára később mert ha annyira tiltunk akkor másnál ha be van kapcs akkor tv re tapad....nekem most 2,5 éves már s nem tv függő, néha kér h kapcsoljam be mesére, de nem újdonság neki, s így annyira nem is érdekli..viszont arra figylek, h min 1,5-2 m ről nézze csak
2/4 anonim válasza:
Nézheti? Attól függ, h megengeded-e neki. Én nem engedném. Minél később, annál jobb.
A legkisebb gyerek is érdeklődve figyeli a színes mozgó micsodákat még akkor is, ha nem érti, mi az.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,én sem engedem még!
2009. márc. 11. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!