Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Titeket zavarna ha a gyerekete...

Titeket zavarna ha a gyereketek óvodai jele seprű lenne?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 18:55
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Az óvodai beíratás is rossz emléket ébreszt bennem. Minden szempontból megfeleltünk. Tudtam, hogy felvesznek de a listán nem voltunk rajta. Sógor, koma, jóbarát alapon volt a felvétel. Mikor szóltunk, rögtön a mi gyerekünk is felkerült a listára. Elnézést kértek, mert hát "véletlen" történt az egész.

Ezért gondolom, hogy a jelosztás is ilyen módon történt. Így az én gyerekem azt kapta ami nem népszerű.

2011. máj. 11. 20:14
 22/31 anonim ***** válasza:
Kisfiam bölcsis jele vödör. Nem tetszik de ez van. Nem illik szerintem egy bölcsishez, a seprű sem egy kisgyermeknek. Ovis beíratkozáson lestoppoltam neki a maci jelet:-)
2011. máj. 11. 20:31
 23/31 anonim ***** válasza:
Nekem anno létra volt a jelem, sose zavart. Ha nagy ritkán valahogy szóba kerül, a férjem röhög rajta.:-)
2011. máj. 11. 21:01
 24/31 anonim ***** válasza:
44%

most akkor ki is a gyerek? :))

Amúgy, a gyermeked hidd el,hogy nem fogja érdekelni a jele jelentősége, szép szóval leszarja. A seprű hasznos,szorgos dolog, nem?Ami rendben tartja a lakást.

Nekem napocska volt a jelem, mégis bezárkózott, egyedüli gyerek voltam. Nincs jelentősége, és a személyiséget se árulja el senkiről.

Hülyeség ezen stresszelni.

2011. máj. 11. 21:21
 25/31 anonim ***** válasza:

Elvileg kérhetsz másik jelet.

De nekem nem lenne bajom a seprűvel, nekem semmi rossz nem jutott eszembe,ahogy olvastam a kérdésedet.

Mi júniusban kapunk jelet, kíváncsi vagyok, mi lesz :)

2011. máj. 11. 21:23
 26/31 anonim ***** válasza:
70%

micsoda probléma Istenem!

Sose legyen nagyobb baja a gyerekednek, minthogy mi a jele az oviban. Meg nektek se, ezt csupa jóindulatból mondom, de komolyan. Nem hallottam még olyan emberről a földön, aki az óvodai jel miatt lett volna skrizofén, sorozatgyilkos, vagy ilyesmi....szerintem a gyerekednek sem lesz semmi baja. Ennyi erővel a cipővel az a baj, hogy azzal seggbe lehet rúgni valakit, meg szarba lehet lépni, a virág nagyon lányos, az autó nagyon fiús, a maci megöli az embert, a pohár miatt alkoholista lesz...stb....

ugyan már! sokkal sokkal fontosabb, hogy a gyerek szeressen járni, jól érezze magát, találjon barátokat, tanulja meg a viselkedési normák alapjait a többi emberrel szemben, ne szökjön meg az oviból, mert kirakják a wc-be egyedül, mert nem tud aludni, mint anno engem. Ez okozott problémát, nem az, hogy vasaló a jelem, és azzal szolgasorba taszítottak volna...gondold át, hogy érdemes-e ezen hepciáznod.

2011. máj. 11. 21:37
 27/31 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy en is tullihegos vagyok, de en sem orulnek a sepru jelnek. En is ugy erzem, hogy nem + csengesu. A letraval, vodorrel nincs bajom.

A gyerkocod mit szol hozza? Ha ot is zavarja, akkor probald meg valamire lecsereltetni.

Amugy nem is ertem, hogy tudtak ezt jelnek kitalalni. Annyi szep formaju, es egyertemuen + csengesu szo van...

2011. máj. 11. 22:18
 28/31 anonim ***** válasza:
Én sem örülnék a seprűnek. Ha lányom lenne, az más, de fiúnak nagyon nem illik. Én abszolút megértelek, másikat kérnék.
2011. máj. 12. 09:41
 29/31 anonim ***** válasza:

Jobban örülnék egy másiknak, de még mindig jobb, mintha pl. wc-ülőke lenne :))))

Ha lehetséges, akkor kérj másikat, ha meg nem, akkor ne csinálj belőle ügyet, vedd viccesre, ez a Harry Potter-es Nimbusz 2000-es dolog nagyon jó :)

Amúgy nekem létra volt a jelem, most mégis tériszonyom van még a kissámlin is :))))

2011. máj. 12. 14:55
 30/31 anonim ***** válasza:

Nem zavarna. A többi jelnek sincs sokkal több értelme. Az enyém locsolókanna volt anno, az sem sokkal jobb. Kicsit nyavalyogtam anno magamban, hogy miért nem vmi cukiiii, mint a körte vagy a levélke, de méra örülök neki.

A gyerek meg úgysem fog nagyon panaszkodni a jel miatt, max. amiatt fog, hogy nem elég fiús neki (de a cicával is ez lenne sztem), de most a boszorkányosdi meg a kiseprűzés eszébe sem fog jutni, vagy hogy sértő lenne.

2013. máj. 30. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!