Titeket zavarna ha a gyereketek óvodai jele seprű lenne?
én gomba voltam, mégsem lettem bolond :D ...annyira :)
a másik oviban, meg labda lettem, na...és még ugrálni is szeretek, így 28éves fejjel is :D
Szóval a seprű nem biztos, hogy rossz...harry potternek is van és ő pozitív személyiség.
hát ez az a Potternak is seprűje van, egy Nimbus2000-es talán?!!
És a gyerekednek sem tetszik, vagy csak te csinálod itt a fesztivált? Elég gyerekes vagy, nem gondolod?
Köszönöm a válaszokat.
Sokkal jobban örültem volna hétköznapi jelnek (bármelyiknek amelyiket itt megemlítettetek), de ha azt mondjátok, hogy a seprű is jó hát legyen. Nem tudom hány anyuka cserélne velem akinek autó, labda vagy gyümölcs a gyereke jele, (szerintem egy sem).
ugyan, ne csináld már.
ismeri gyermeked a harry pottert? bár 3 évesen gondolom nem, az én 4 évesem sem ismeri még, csak a nagyobbik, ő 9.
nem is tudom melyik része nem olyan "durva" amiben nincs "szörnyike" ami neki még nem való.. De ha mutatnál neki belőle egy részletet, hogy ő a varázsló fiú és húú neki micsoda seprűje van, nimbusz 2000 néven..
háát, ő lenne a legbüszkébb a jelére :))
Te pedig megnyugodnál.
de tényleg nem tudom milyen részletet lehetne megmutatni belőle neki.
esetleg azt ahol verseny - meccs van a levegőben, valami labda szerűt kergetnek.
Szerintem nyugodtan mondd el az óvónőnek, hogy egy kicsit "hétköznapibb" jelet választhatná? Biztos, hogy ki fogja cserélni. Nálunk a szülők válszthatnak a jelekből és egyéni kérésekben is partnerek vagyunk, ha le tudjuk rajzolni :O)
Olyan sok szép könnyen lerajzolható jel van (amit később a gyerkőc is le tud rajzolni). Nekem a seprű tényleg kicsit béna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!