Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Titeket zavarna ha a gyerekete...

Titeket zavarna ha a gyereketek óvodai jele seprű lenne?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 18:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

én gomba voltam, mégsem lettem bolond :D ...annyira :)

a másik oviban, meg labda lettem, na...és még ugrálni is szeretek, így 28éves fejjel is :D

Szóval a seprű nem biztos, hogy rossz...harry potternek is van és ő pozitív személyiség.

2011. máj. 11. 19:33
 12/31 anonim ***** válasza:
igazad van, a cica az nem lányos cseppet sem :)
2011. máj. 11. 19:35
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
A seprű az seprű. Ne magyarázz bele semmit.
2011. máj. 11. 19:39
 14/31 anonim ***** válasza:
67%

hát ez az a Potternak is seprűje van, egy Nimbus2000-es talán?!!

És a gyerekednek sem tetszik, vagy csak te csinálod itt a fesztivált? Elég gyerekes vagy, nem gondolod?

2011. máj. 11. 19:40
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna,nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget.Ez nem negatívum,szerintem.
2011. máj. 11. 19:44
 16/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Sokkal jobban örültem volna hétköznapi jelnek (bármelyiknek amelyiket itt megemlítettetek), de ha azt mondjátok, hogy a seprű is jó hát legyen. Nem tudom hány anyuka cserélne velem akinek autó, labda vagy gyümölcs a gyereke jele, (szerintem egy sem).

2011. máj. 11. 19:50
 17/31 anonim ***** válasza:
Nem lehet kicserélni a jelet? Lehet, ha ugyanezt elmondod az óvónéninek, változtat rajta.
2011. máj. 11. 19:55
 18/31 anonim ***** válasza:
91%

ugyan, ne csináld már.

ismeri gyermeked a harry pottert? bár 3 évesen gondolom nem, az én 4 évesem sem ismeri még, csak a nagyobbik, ő 9.

nem is tudom melyik része nem olyan "durva" amiben nincs "szörnyike" ami neki még nem való.. De ha mutatnál neki belőle egy részletet, hogy ő a varázsló fiú és húú neki micsoda seprűje van, nimbusz 2000 néven..

háát, ő lenne a legbüszkébb a jelére :))

Te pedig megnyugodnál.

de tényleg nem tudom milyen részletet lehetne megmutatni belőle neki.

esetleg azt ahol verseny - meccs van a levegőben, valami labda szerűt kergetnek.

2011. máj. 11. 19:57
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, hogy seprű a jele. Ha tudom, hogy ez ennyire zavar, cserélnék is veled, a seprűvel semmi gond sztem, inkább az zavarna, ha egy kisfiúnak nagyon lányos jelet adnak. Nálunk lehetett választani a beiratkozás utáni első szülőin.
2011. máj. 11. 19:58
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan mondd el az óvónőnek, hogy egy kicsit "hétköznapibb" jelet választhatná? Biztos, hogy ki fogja cserélni. Nálunk a szülők válszthatnak a jelekből és egyéni kérésekben is partnerek vagyunk, ha le tudjuk rajzolni :O)

Olyan sok szép könnyen lerajzolható jel van (amit később a gyerkőc is le tud rajzolni). Nekem a seprű tényleg kicsit béna.

2011. máj. 11. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!