Érzékeny bőrű babátokat milyen naptejjel kenitek be?
Figyelt kérdés
Ha csak a gyógyszertári fürdetőt és testápolót bírja a kislányom bőre, akkor milyen naptejjel próbálkozzak?2011. máj. 10. 09:01
1/2 anonim válasza:
szia en is itt olvastam h van gyogyszertart fenyvedokrem is amuy nekem az orvos a La Roche Passay nevut ajanlotta de ne tudom h lehet-e otthon kapni.
en a gyogyszertarival probalkoznek.
2/2 anonim válasza:
Szia! Fiamnak is nagyon érzékeny a bőre, mi tavaly a babé-t használtuk. Patikában lehet kapni, 50faktoros kb 2500ft. De van a vichy-nek is 50faktoros babás krémje, az kb ugyan ennyibe kerül. De nekünk a babé bevállt, mi koszmóra is annó azt vettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!