Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért akkora baj, ha a gyereke...

Miért akkora baj, ha a gyerekekkel nèha elmegyünk az egyetlen helyre ahová ebben a faluban el lehet menni?

Figyelt kérdés

Délután vagy 7végén ha elmegyünk sétálni vagy a pályára labdázni,elfogy az innivalojuk vagy ennének egy csokit,ropit vagy vmit,de be van zárva a bolt,hova szabad ilyenkor bemenni?!

Ha a helyi presszoba bemegyek velük(vagyis csak a kinti padra,mert be nem engedem öket),azonnal leszolnak,hogy miért nem otthon ülünk.Akkor hová menjünk?Ebben a faluban se játszótér,se fagyizó se semmi nincs.mi akartunk egy pizzèriát nyitni,de mindenkitöl azt a visszajelzést kaptuk,hogy felesleges,mert mindenki inkább rendel,nem jönnének el.ugyhogy nem lett belöle semmi.most meg ha el merünk menni a presszoig (a "majd megmondom èn mit szabad csinálni gyerekekkel" anyukák) azonnal leszolnak,hogy mit képzelek én; ilyet nem szabad csinálni,mert milyen példàt mitatsz a gyerekeidnek!!!

Ebben az a lényeg,hogy hova menjek el a gyerekekkel ha egyszer nincs itt semmi,kong az ürességtől a falu?!Hová lehet menni ilyen helyen gyerekekkel csak,hogy ne mindig itthon üljünk?Van vki aki hasonló helyen él?Aki igen az hova jár el a gyerekeivel?

2011. máj. 10. 05:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

62%-os anyuka megint hozta a formáját... napok óta gondolkodom, milyen nő lehet:S bicskanyitogató a stílusa!!!

Úgy gondolom, hogy ha a gyereked nem lát részeg, kötekedő, durva embereket, akkor miért is ne ülhetnél le havi egy-két alkalommal egy üdítőre? Mi rosszat teszel? Szerintem semmit. Azért, mert pár percet ott időzöl, ki szól meg? Nálunk is van, hogy biciklizés közben megállunk egy-egy ilyen hely előtt, ami nem feltétlenül ötcsillagos. A saját falud, ismersz mindenkit, szinte bárkivel válthatsz pár szót. Nem kell így elzárkózni a dolgoktól, emberek vagyunk. Kezeld úgy, hogy ez természetes, hogy ha éppen úgy adja magát a helyzet, pár percre leülhettek ott ti is. Csak arra figyelj, hogy a gyerekek mit látnak, hallanak. Ne érezd ettől rossznak magad.

2011. máj. 10. 08:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nincs ebben,én is kiültem eddig is a gyerekekkel a teraszra,meg eztán is kifogok.Nincs abban semmi.
2011. máj. 10. 09:14
 13/14 A kérdező kommentje:

Nekem nem fontos a presszozás,nem azèrt ülünk le ott.na mindegy.

Egyèbként sosem megyünk oda amikor tele van,mert tuti hogy háromnegyede nem is józan.sosem szeretném,hogy a gyerekeim részeg embereket lássanak maguk körül.böven sok volt nekem mikor gyerek voltam.na ez sem tartozik ide.

Itt az emberek nem vevök baba-mama klubbra.itt olyan savanyu arc mindenki,hogy nem is értem mi tart ebben a faluban.bár még egy ideig ha akarok ha nem maradnom kell.

Ja amugy meg nem csak én vagyok az egyetlen aki megáll és leül ilyen helyre pár percre.mint a válaszokbol is látható.+ amikor olyan ido van a párommal a legközelebbi faluba át szoktunk sétálni,ott is az egyetlen hely ahol fagyizni lehet a presszo terasza.szal,itt a közelben bárhovâ mehetek akkor sincs semmi ahova le lehetne ülni,mert ez törtènik!megszolnak érte!

2011. máj. 10. 09:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Úristen! Ez már megint milyen beszólogatnivaló dolog. Apám gyerekkoromban számtalanszor bevitt a helyi presszóBA üdítőzni vagy fagyizni, míg Ő megivott egy sört. Mégsem lettem alkoholista, sőt ő sem az! És ha a Kérdező szeretne egy kicsit kikapcsolódni (bár még őt-tíz percet nem nevezném annak), akkor mi van???? Attól, hogy anya még nem kell begyepesedni, mint ahogy sok itt írogató anyuka teszi....
2011. máj. 10. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!