Négy éves kislányomnak biciklit vagy inkább görkorit vegyek?
4 éves a lányom. Mindkettő van neki. Gorkorit olcsón használtan vettem, mert annyira akart, mindenkinek van az utcában. Eredmény: A korcsolyával csak a füvön tud lépkedni, betonon kigurul alóla, pedig hatalmas volt a késztetés, hogy a többi gyerekkel együtt guruljon. Viszont kétkerekű biciklivel tépet ezerrel. Azt is szerintem azért tanulta meg ilyen gyorsan, mert a nagyobbakkal akart nagyon bicajozni. Meg egész jó az egyensúlya is. Tehát én ebből azt a következtetést vonom le, hogy százszor nehezebb nekik a korcsolyával megtanulni. Persze másnál lehet épp az ellenkezője van.
De én a biciklit javaslom. Korit esetleg használtan nézd meg, mi 500 ft-ért vettük bababizományiban. Kár lenne sokat fizetni érte viszont bicikli meg minden gyereknek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!