Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy vágjam le a lábkörmét?

Hogy vágjam le a lábkörmét?

Figyelt kérdés
Két éves nagylányom megmakacsolta magát és nem engedi, hogy levágjam körmét a lábán. Pedig már nagyon csúnya, töredezett és a kisujján már kunkorodik a köröm. A kezén engedi és mesenézés közben simán letudom vágni őket, de a lábáról nem! Mit tehetnék?
2011. máj. 7. 16:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Hááát,te vagy a főnök,"elvileg",nincs mese,vagy tartja vagy apa lefogja te meg levágod.Csak halkan jegyzem meg,hogy ez a te igénytelenséged,"kunkorodik a köröm",az eszem megáll.
2011. máj. 7. 16:34
 2/13 anonim ***** válasza:

A kunkorodik a köröm tényleg erős!:))

Fogjátok le a lábát, és kész!Vagy tegyetek be neki mesét,vagy valami olyasmit adjatok oda neki, amit amúgy nem nagyon engedtek..

Nem nőhet örökké a körme..!!:))

2011. máj. 7. 16:36
 3/13 A kérdező kommentje:

Ja és arról még nem hallottál, hogy az olló éles és szúr. Nem játék, ha kapálózik vagy nem akarja, akkor én nem akarom megvágni!!!

Arról nem is beszélve, ha kényszerítem, lehet, hogy rosszabbat teszek vele, hiszen egy életre megutálja és mindig hisztivel vágjunk körmöt???

És nem vagyok igénytelen, látatlanba ne ítélkezz!!!

2011. máj. 7. 16:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Így van, nem nőhet örökké, ezét kérek tanácsokat! A mese nem jó, azt már próbáltam!
2011. máj. 7. 16:37
 5/13 anonim ***** válasza:

Az én kislányom sem engedi, próbáltad már alvás közben?

Ha úgy sem megy, fogd le és körömcsipesszel vágd, úgy nem történhet baleset.

2011. máj. 7. 16:40
 6/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok!

Az alvás jó ötlet!Mondjuk egy délutáninál, amikor már amúgy is kelnie kéne!?

2011. máj. 7. 16:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát mire felhúzom a redőnyt, hogy lássak is, addigra felébred és ébredés után még nyűgösebb, amúgy is elég éber alvó, az nem jó, de azért köszi!
2011. máj. 7. 16:47
 8/13 Alinaaa ***** válasza:
100%
Nálunk a körömcsipesz vált be. A menet a következő. Apa mellett ülünk és ahogy pattog a köröm apa eljátssza hogy a szemébe, szájába... pattant. Nálunk ez nevetve megy. Próbáld ki. prsze közben az apa legyen ,,dühös,, is egy kicsit. A körömcsipesz nem bök és így könnyebb, mert úgy gondolja, hogy ő ezzel az aput bosszantsa és kineveti a mérgelődését:)Egy próbát megér szerintem:)
2011. máj. 7. 17:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Nalunk is a koromcsipesz valt be.Egy neki egy nekem es amig ot lekoti az ove en rendbe teszem kormeit.
2011. máj. 7. 19:46
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia4

Én körömvágóval vágom neki,nekem 3éves a fiam igazából mostanában makacskodik ő is,de én lefektetem az ágyra és úgy le tudom vágni a körmét.sztem kicsit,bár tudom nem ez a legjobb megoldás,de végül majd leszokik róla,kenyerezd le valamivel...amit szeret-akár mese vagy valami nasi stb..én mondjuk mindig mondom hasonló esetben neki,hogy a vége dr néni lesz,mert ha beszakad a körme és elfertőződik nagyon fog fájni és meg kell mutatni neki,ezu többnyire beválik..nem fenyegetésnek szánom,de én orvosok között dolgozom,mégis tart tőlük..sztem a fehér köpeny miatt...próbáld ki hátha segít..

2011. máj. 7. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!