Hogy vágjam le a lábkörmét?
A kunkorodik a köröm tényleg erős!:))
Fogjátok le a lábát, és kész!Vagy tegyetek be neki mesét,vagy valami olyasmit adjatok oda neki, amit amúgy nem nagyon engedtek..
Nem nőhet örökké a körme..!!:))
Ja és arról még nem hallottál, hogy az olló éles és szúr. Nem játék, ha kapálózik vagy nem akarja, akkor én nem akarom megvágni!!!
Arról nem is beszélve, ha kényszerítem, lehet, hogy rosszabbat teszek vele, hiszen egy életre megutálja és mindig hisztivel vágjunk körmöt???
És nem vagyok igénytelen, látatlanba ne ítélkezz!!!
Az én kislányom sem engedi, próbáltad már alvás közben?
Ha úgy sem megy, fogd le és körömcsipesszel vágd, úgy nem történhet baleset.
2. vagyok!
Az alvás jó ötlet!Mondjuk egy délutáninál, amikor már amúgy is kelnie kéne!?
Szia4
Én körömvágóval vágom neki,nekem 3éves a fiam igazából mostanában makacskodik ő is,de én lefektetem az ágyra és úgy le tudom vágni a körmét.sztem kicsit,bár tudom nem ez a legjobb megoldás,de végül majd leszokik róla,kenyerezd le valamivel...amit szeret-akár mese vagy valami nasi stb..én mondjuk mindig mondom hasonló esetben neki,hogy a vége dr néni lesz,mert ha beszakad a körme és elfertőződik nagyon fog fájni és meg kell mutatni neki,ezu többnyire beválik..nem fenyegetésnek szánom,de én orvosok között dolgozom,mégis tart tőlük..sztem a fehér köpeny miatt...próbáld ki hátha segít..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!