Hogy kezelik az óvónők az engedetlen kisgyerekeket?
A lányom szeptemberben kezdi az ovit. Hát, nem tudom mi lesz. Sokszor nem fogad szót, ha nem az van, amit ő akar, akkor hisztizik. Már egy ideje nem alszik, tuti az oviban nem fog ott feküdni 2 órát mozdulatlanul. Azt hittem, hogy esetleg idegenekkel jobban összeszedi magát, de nem. Egy-két alkalommal már vittem az oviba délelőtt, de ott sem fogadott szót. Pl. felmászott egy mászókára, és az óvónő kérte, hogy másszon le, de egyértelműen rávágta, hogy nem. Az óvónő elég tanácstalannak tűnt, végül és szedtem le a gyereket erőszakkal. Mi lett volna, ha nem vagyok ott? Kiabál, ráhagyja, vagy ő is erőszakkal leszedi?
Nem tudom igazából miért ilyen, én igyekszem vele szépen beszélni, otthon a férjemmel sem szoktunk veszekedni. Ő mégis sokszor olyan, mint egy smasszer.
"Remélem nem lesz vele gond, mert nekem fura lenne, ha pl. szó nélkül csinálná, amit kérnek tőle."
Nekem úgy tűnik, hogy nem is akarjátok, hogy megoldódjon a probléma! Inkább azt az utat keresed, hogy hogy nem tudod megnevelni a gyereket, és nem azt, hogyan tudnád. Háát... nem mondom, hogy nem lesznek gondjaitok pár éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!