Miért alszik ilyen rosszul? Bővebben lennt:
Figyelt kérdés
Két éves kisfiam nagyon rosszul alszik egy ideje.Állandóan bubikázik az ágyán, tolja fel magát aztán úgy alszik egy darabig, mint egy összekucorodott kis mackó hason-lábait felhúzva.1hónapja vettünk neki új ágyat.Már arra gondoltam, talán nem kényelmes neki, mert azelőtt a mi nagy ágyunkon aludt és volt, h végigaludta az éjszakákat, max 1x-ha felkelt.Most viszont 6-7alkalommal kel, fel kel venni ölbe csak úgy nyugszik meg, aztán odarakom közénk de ott se tud nyugodtan aludni.Most reggel is sírva kelt és feszíti magát, a csípőjét megemelve.Kezét a farcsontja alá teszi és sír keservesen.Aggódom, hogy talán fáj valamije.Nem volt ilyen.érzem, hogy vmi gond van vele.Hol vagy ki tudná megvizsgálni?Túl kemény lenne a matraca.Most éjszaka én is vele aludtam vagy két óra hosszát s felkelés után fájt nekem a jobb oldali csípőcsontom.Csütörtökön akartam vérvételre vinni-ami sose árt szerintem mert a gyulladást meg sok mindent kimutat-de férjem lebeszélt róla.Egyébként jó kedvű, jól evő huncut gyerkőc csak nem tudom hova rakni ezeket a megnyilvánulásait.Napközben is állandóan bubikázik.Tanács,ötletek?2011. máj. 6. 08:26
1/1 anonim válasza:
Valami nagyon fáj neki, első út a gyerekorvoshoz, ő majd tovább irányít ha kell egyéb vizsgálatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!