Jellemző a hiperaktív gyerekekre, hogy nagyon ügyesen és gyorsan képesek puzzle-t kirakni?
:-D
Egymás után kitesz 3-4 teljes puzzle-t,imádja,de mégis hiperkatívnak véleményezték.
Fogalmam sincs hogyan látta át úgy ,hogy olyan könnyen kiteszi,csak bámulok.
Valójában elég tipikus hiperaktív.
Többször kell szólnom neki,ha belemélyed egy játékba és kérésem lenne hozzá.
Ha fáradt akkor nagyon érzékeny,sírós.
Nagy mozgásigényű.
Örülök neki,hogy valamiért a puzzlekirakásban egy kis zseni.
Ki véleményezte hiperaktívnak? Szerintem, tanulmányaimból ítélve, teljesen kizárt, hogy egy hiperaktív kirakjon egy puzzlet, persze kérdés hány éves? Mert eljutnak a hiperaktív gyerekek is arra a szintre, hogy tudják kordában tartani magukat illetve egy felnőtt hiperaktívról is el tudom képzelni, hogy kirak egy puzzlet.
Úgyhogy az a kérdés, hány éves?
5 éves lesz,60 darabos puzzlet kirak 2 perc alatt semmi segítséggel :-D .
Nevelési tanácsadóban véleményezték,bár hozzátették,hogy még túl korai biztosra kimondani.Egyenlőre annyit mondtak,hogy figyelemzavaros,rákérdeztem,hogy az mi,azt válaszolták,hogy figyelemzavaros hiperaktív.
Az utóbbi 2 hónapban rengeteget javúlt a viselkedése,sokkal kezelhetőbb,nem tudom,hogy csak azért javult e mert sokat lehet kint a szabadban és kimozogja magát,vagy egyébként is.
Ki tanácsolta,hogy vidd el nev. tanácsadóhoz? Kénytelen vagyok a szakértelmét megkérdőjelezni!
Elég kevés,amit a gyermekről írtál,de szerintem nincs semmi gond vele!Élénk,érdeklődő,okos gyermek.
A helyedben elvinném másik tanácsadóhoz,hogy megnyugodj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!