Hogy lehet egy 20 hós gyerek szemébe csöppenteni?
Ma már nem kellett fölé térdelnem (azért hadakoztunk!) és a szemzugos ötlet nagyon jó volt, köszi!!! :-)
Igen, én is olvastam, hogy még meg is vakulhat vki, ha nem kezeli rendesen! Ma egyébként szép a szeme, nem váladékozik, nem könnyezik, viszont tök piros lett a szemhéja. Lehet azért mert tegnap kicsit nyúztam?? Jaj, milyen barbár vagyok... :-(
Köszi a válaszokat!
nekem is pont most lett kötőhártyás a fiam, eddig még nem volt sose, három éves mult. nekünk 5xkell cseppenteni- mama lefogja és szétfeszítem a szemét, cseppentek, ő üvölt.
Fél perc- nem lehet vele megbeszélni, mintha az életéért küzdene...
a szeme nem hiszen, hogy a te nyúzásodtól lett pirosas- nálunk is ilyen volt- már mielőtt csepegtettem volna neki a szemébe- gondolom a gyulladás- váladékozni már nem váladékozott egy nap után- de még neki is piros.
szombaton kezdődött, hétfőn kaptuk a cseppeket- még midig piros- de csak holnap estig kell csepegtetni.
azért szépen javul neki ahogy én látom- hétfőn még tiszta dagadt volt a szemhéja is.
Gyors gyógyulást nektek is!
Nekünk is szombaton kezdődött, de tegnap a doki határozottan mondta, hogy 5 napig kell csöpögtetni. Már neki is szép, de viszket még.
Így estére már elég sokat kellett vele "tornázni" és annyira rafkós, hogy már ki sem nyitja a szemét, úgy tapogat ki és bújik hozzám, pedig kb. 5 percig fekszik - és bömböl - csöppentés után! :-(Remélem így is megy vmi a szemébe!
Nektek is jobbulást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!