Hogy lehet egy 20 hós gyerek szemébe csöppenteni?
Nem mondta a dokinő. Nem mertem írni, nehogy meglincseljenek, de úgy csináltam tegnap ahogy a 2. válaszoló írta, csak pléd nélkül. Csak azt hittem van ennél gyerekbarátabb módszer is! :-(
Első, nálatok is kötőhártya gyulladás van? Ha igen, mit kapott rá gyermeked?
Köszönöm a válaszokat! :-)
Hát én is gondolkodtam rajta, hogy leírjam-e, hogy ezt csak gyengéd erőszakkal tudod megoldani. Apa lefogja, te meg cseppentesz. Megpróbálod óvatosan "szétfeszíteni" a szemeit.
28 éves vagyok. Annyira érzékenyek a szemeim, hogy engem is ketten fognak le ilyenkor.
Óóóó, hát nem irigyellek! :-(
Apa dolgozik egész nap, így 4 csöppentés kettőnkre marad! Ráadásul Apa sajnálja ÉdesKicsiLányát, így nem igazán akarom, hogy részt vegyen ebben a tortúrában (meg ő sem), mert sztem ő is elsírná magát! :-D
De mindegy, a lényeg, hogy használjon!
Még egy kérdés: az normális, hogy mióta cseppentünk, jobban váladékozik a szeme??
Én is gondoltam rá, csak azt olvastam a neten, hogy muszáj sűrűn csöpögtetni, mert különben rezisztenssé válnak a baktériumok és nem hogy javulna, még rosszabb lesz. :-(
Remélem pár nap alatt azért helyre jön!
Köszi mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!