Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi ideig aludt a gyereked...

Mennyi ideig aludt a gyereked légzésfigyelőn úgy, hogy teljesen egészséges és nem indokolt a használata?

Figyelt kérdés
Van akinek a 2 évese még azon alszik?
2011. máj. 2. 23:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem múlik azon a napi pár forinton(nem hiszem, hogy ezreket fogyaszt, még havi szinten sem), amit egy légzésfigyelő fogyaszt. És igaza van annak, aki azt írta, hogy netezünk, mellette telefonálunk, hajat szárítunk...és még sorolhatnám, amit a saját érdekünkben teszünk, ha ezekre nem sajnáljuk, nehogy már ezen a pár forinton akadjunk ki... Lehet hogy ennyi idősen nem kellene már, de ha már megvan, miért a szekrényben pihenjen??? Én inkább azt látnám fölöslegesnek, ha megveszi valaki 40ezerért,aztán beteszi a szekrénybe. Még a helyet is foglalná. Én babám 6hónapos, de nem tudom mikor lesz az, amikor kiveszem, Talán ha jön a kistesó. Vagy ha valakinek a családból odaajándékozom. De egyik sem mostanában lesz.
2011. máj. 3. 06:38
 12/21 anonim ***** válasza:
57%

Ne is haragudjatok, de ezzel a ha már megvettük, akkor használjuk dologgal sem értek egyet. Csak hogy megértsétek, miért mondom: ugyanúgy megvesszük a gyereknek a mózeskosarat, a bébihordót, a babakádat, a csörgőket, a rágókákat, a bölcsőt, a járókát, a bébikompot, a babahintát, a mit tudom én mit, és hadd ne soroljam tovább, hogy még mennyi mindent, aztán azokat sem használjuk, és vagy eladjuk, vagy félretesszük a következő gyereknek, mert a nagyobbik GYEREK KINÖVI!!!! És ugyanúgy pénzbe került mind, amit utána úgy érez az ember, hogy "fölösleges" pénzkidobás volt, mert egy idő múlva már nem kell. De persze nem így van, csak már egyszerűen nincs szükség rá, a gyereknek nem kell, mert nem érdekli, mert nem tudja használni, és a gyerek megnőtt, már nem csecsemő, már nem kisbaba...

Ti se akarjátok már a 2,5 éves kisgyereket visszaavanzsálni csecsemővé! Vágjátok el a köldökzsinórt!!!

Pontozzatok le akár a sárga földig, de akkor is ez a véleményem, mert én úgy érzem, ENGEDEM FELNŐNI a gyerekemet, ti nem.

2011. máj. 3. 07:30
 13/21 anonim ***** válasza:
55%
nekem nemrég mesélte egy ismerősöm,hogy egy barátjának a 2 éves kisfia bölcsőhalált halt.semmi baja nem volt.úgyhogy amíg a kiságyban alszik a gyerkőc,addig alatta lesz.
2011. máj. 3. 07:31
 14/21 anonim ***** válasza:
65%
Szia, a magam megnyugtatására és megszokásból használom! 22 hónapos a fiam de már azt hiszem csak akkor nem fogja használni ha szeptemberben jön a hugi és neki kell. Ez van, én így jobban érzem magam. Mikor újszülött volt meg pár hónapos volt, hogy légzésfigyelő ide vagy oda éjjel átmentem megnézni, hogy működik-e ....lehet, hogy túlzott szülői aggódás de ettől még "fel fog nőni"!
2011. máj. 3. 07:41
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy két éves kisfiú ne haragudj, de nem halhat meg bölcsőhalálban, szegénynek más lehetett az oka! Két év alatt, már megtanulta és beidegződött neki, hogy levegőt kell venni és ennyi idősen már az akarata ellenére is veszi a levegőt.

Mi 1 éves koráig használtuk, utána kölcsönadtam és két éves korában átkerült gyerekágyba, amin már ha akartam se tudtam volna használni. Gondolom a kistesó érkezésével ti is váltotok ágyat és akkor megoldódik ez a kérdés.

2011. máj. 3. 08:15
 16/21 anonim ***** válasza:
2 évesen bölcsőhalál KIZÁRT!!!! Nem véletlenül BÖLCSŐhalál a neve...
2011. máj. 3. 08:23
 17/21 anonim ***** válasza:
1 éves koráig
2011. máj. 3. 09:14
 18/21 anonim ***** válasza:
85%

"megvesszük a gyereknek a mózeskosarat, a bébihordót, a babakádat, a csörgőket, a rágókákat, a bölcsőt, a járókát, a bébikompot, a babahintát, a mit tudom én mit, és hadd ne soroljam tovább, hogy még mennyi mindent, aztán azokat sem használjuk"

Ebben teljesen egyet értek, ezért is mondom mindig, hogyha lesz még 1, akkor jobban meggondolom, miket veszünk meg.

De a légzésfigyelőt nem adjuk el (csak meg kell csinálni, mert 2 lapos, és az egyik laphoz vezető szálban vmi elszakadt), de az lesz, és fogjuk is használni.

Nem ettől függ, hogy hagyjuk-e felnőni a gyereket, vagy sem.

Nem kötekedni akarok én sem, a sokáig elhúzódó szoptatás (esetleg 3 éves korig tápszer) is visszatartja a gyereket?...

(Nem tartozom ezek közé, csak úgy eszembe jutott...)

2011. máj. 3. 09:23
 19/21 A kérdező kommentje:

Valaki írta, hogy szeptemberben jön a hugi és 22 hónapos a fia. Nálunk is. Csak nem tudjuk, hogy hugi vagy öcsi.

Nem volt SEMMI olyanunk amit nem használtunk volna. Mindig nagyon meggondolom, mit veszek meg. Sőt.

A kinőtt ruháit, játékait, stb már mi sem használjuk, eltettük. Az szerintem kicsit más, mert egy nem neki való játék pl alulstimulálja, míg a még el nem rakott légzésfigyelő nincs rá különösebb negatív hatással.

Ha jön a tesó, akkor nem csak az ágyváltás miatt oldódik majd meg a helyzet, hanem azért is, mert a tesónak lesz rá szüksége. Másikat venni pedig természetesen nem fogunk, mivel a "nagyfiamnak" már tudom, hogy nincs rá szüksége.

Nem pontoztalak le, a te válaszod is hasznos volt, a kérdésemmel nem megerősítést akartam, hanem tudni, mások hogy csinálják, mikor vették ki a gyerek alól. (Sőt azt is hittem, hogy egyedül leszek aki ennyi idősen még használja.)

Köszi a válaszokat

2011. máj. 3. 10:15
 20/21 anonim ***** válasza:
66%

Mi 14 hónapos koráig használtuk. Most lesz másfél éves a kisfiam, valószínű még mindig használnánk, ha a drága nem jött volna rá, hogy hogyan lehet kapcsolagtni a légzésfigyelőt. :) Mivel mindenképp elérte az ágyból a kapcsolót, így igazából jobbnak láttuk már nem használni.

De még csak eszembe sem jutott volna ilyesmi, hogy ó, hát ezért fizetni kell, mert fogyasztja épp az elemet vagy az áramot... Hihetetlen....

2011. máj. 3. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!