Milyen idős korban kezd el egy (kis) fiú maszturbálni?
A fiam 9 éves elmúlt és mostanában feltűnt, hogy nem akar jönni velünk sehová, mondván Ő itthon maradna inkább! Eddig sosem szeretett egyedül maradni, mindenhová jött velem, még ha csak az boltba ugrottam is el egy 10 percre!
Fürdeni is egyedül fürdik, már k.b egy éve, de most már a haját sem engedi, hogy én mossam meg.Sőt! Szégyenlősen takargatja a fütyijét, ha netán belépek a fürdőszobába!
Ezért vetődött fel bennem ez a kérdés, ami lehet fura!
Van valakinek tapasztalata ilyen téren, vagy hasonló helyzetekben volt-e valaki?
Én nem gondolnék arra, hogy maszturbál. :o) Szerintem ebben a korban már szeretnek a gyerekek egyedül lenni otthon, amikor azt csinálnak amit akarnak. Kialakul a szégyenlősség is, ez utal a fürdés szituációjára is.
De visszatérve az önkielégítésre, szerintem egy fiú akkor képes rá, ha már van erekciója, nem? Persze, addig is jó lehet, ha hozzáér, de ténylegesen szükség van az ejakulációra, ahhoz pedig merevedés kell. Egy 9éves gyereknek szerintem nincs merevedése. Olyan 12-13 éves korban már lehet számítani rá.
Merevedése az éppen van! Sokszor látom, mikor reggel kijön a szobájából, hogy "sátrazik"! Vagy, amikor nagyon leköti őt egy-egy izgalmas (nem szexre gondolok természetesen!) jelenet egy filmben, hogy áll a zászlórúd!
Ezért is merült fel bennem a gondolat, hogy hogyan is állhat Ő ezekkel a dolgokkal?
Első válaszoló!
Már egy pár hónapos(!) babának is naponta többször van merevedése.
Egy a fiúknak már a pocakba is felálhat kető
Már óvodás korba is maszturbálnak! Ja
és a fiad megtanulta hogy ezt egyedül végeze
és maga a szemérmeséget! Tehát fölösleges a para!
Majd aztis megtanulja hogy ne ágaskadó cerkával menjen
eléd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!