Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire viseli meg a költözés...

Mennyire viseli meg a költözés egy 2 évest?

Figyelt kérdés

Másik lakásba költözünk és félek,hogy furcsa lesz neki minden.

Pl.:ha feljövünk sétálásból vagy boltból felismeri a kaput,a boltot is tudja merre van,

tudja melyik a mi ajtónk,

a lakáson belül mindent tud,hogy mi merre van.

Akinek van tapasztalata kérem írjon,hogy hogy viselte és ha volt valami probléma meddig tartott.

Egyáltalán hamar megszokja az új helyet?

Annyira fogom sajnálni:((

2011. máj. 2. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi nemrég költöztünk,igaz az én fiam 19 hónapos,nemsokára 20,de ő kb 2 nap alatt megszokta,felfedezte az új lakást.szerintem ne aggódj miatta.A piciknek jó a memóriája,szerintem hamar megismeri majd az új környezetet.Első nap aludt picit rosszabbu,de azóta nincsen gond.
2011. máj. 2. 12:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Egyszer már költöztünk 6 hónaposan,akkor nem volt semmi gond.
2011. máj. 2. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Na látod.Szerintem most sem lesz." évesen még elég pici ahhoz,hogy ne reagáljon rosszul.Egy 4 éves gyereknek már rosszabb.
2011. máj. 2. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi is költözés előtt állunk. 27 hónapos a fiam, október környékén tudunk költözni. Most hétvégén már kint aludtunk az új helyen, nem okozott neki problémát, fel se tűnt neki igazán, nem érdekelte. Sőt, odáig volt érte, mert most lakásban lakunk, az pedig kertesház.
2011. máj. 2. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi tavaly kétszer is költöztünk, egyszer Pestre, a csendes nyugodt vidék után. (2,5 éves volt akkor a lányom). Majd fél évvel később a végleges helyünkre, vissza vidékre. Nagyon könnyen megszokta, nem volt semmi gond. Sőt, számunkra úgy tűnt, hogy még élvezte is az egészet. Ment az alvás is rendesen, egyetlen egy dolog volt, ami a költözés után kezdődött,az pedig az, hogy székrekedéses lett, egyszerűen nem akart nagy vécézni....több hónapon keresztül tartott sajnos.

De remélem nálatok nem lesz ilyen!Ők még nagyon jól és hamar tudnak alkalmazkodni! Minden jót kívánok nektek!

2011. máj. 3. 13:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,remélem nem lesz gond.
2011. máj. 3. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!