Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha kislányom szól kakálás...

Ha kislányom szól kakálás közben, hogy kakál, de pisilésről még nem, akkor szerintetek ha betölti a 2 évet, akkor már nagy eséllyel lesz szobatiszta? (22 hónapos)

Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez gyerekfüggő, már van egy nagyobb gyermekünk,aki soha nem szólt ha már benne volt a pelusba a kaka,akkor sem, de 2 évet ahogy betöltötte,rá 2 hétre már el is felejtette a pelenkát-éjszakára is.
2011. máj. 1. 09:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen változó. Kisfiam 19 hónapos, kábé egy-másfél hónappal ezelőtt fixen jelezte, hogy kakilt. Szólt, hogy KAKA, PEJUSZÁT - cseréljük ki. Mostanában viszont "visszaesett", megint nem jelzi, csak elvonul. Bilire, wc-szűkítőre hiába ültetem, sír, nem akar rajta maradni. Pisinél egyetlen egyszer szólt, hogy PEJUSZÁT - kérdeztem: cseréljük ki? Mondta: IGE! Tényleg nagyon tele volt neki, azért szólt, de ez csak egyszer fordult eddig elő. :(

Én abban bízom, hogy jön a nyár, egyre többet kint leszünk majd a kertben, és a nagy kánikulában nem fogok ráadni pelust, csak kis gatyót. Aztán remélem, hogy szólni fog, ha pisilnie-kakilnia kell - nagyon valószínű, hogy zavarni fogja a lába szárán végigfolyó pisi. :)

2011. máj. 1. 11:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát,az én lányomat egyáltalán nem zavarja a lábán végigcsorgó pisi,sőt,szerintem még élvezi is. Már vagy 2 hónapja heti minimum 2 alkalommal este fürcsi előtt bepisil a kádnál állva-néha a kádba. Akkor mindig elmagyarázom neki,mit csinált,és pisilni a bilibe kell. Eddig még semmi hatása. Ja,és néha előfordul,hogy kaka nélkül jelez-akkor lehet pisilt,vagy pukizott. A bilire még nem ültetem,majd amikor készen áll rá,akkor majd ráül egyedül pelenka nélkül.
2011. máj. 1. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:

kisfiam 20 hónapos.1 évesen szólt ha kakilt.volt hogy egyből elötte.aztán pár hónap múlva elmaradt.újabban néha szól meg ütögeti a pelusát,hogy kaka.pisinél nemszól,esténként le szoktam venni a pelusát fürdés elött fél órával.hát nagyon élvezte hogy folyt végig a lábán a pisi,meg a szőnyeg is olyan lett(ilyenkor mondja h pisi),ezért már 4 napja a bilin ül este.tegnap és tegnapelött már sikerült is belepisilni,igaz fél tőle.mindig mondja h "bánt a pisi",elmagyarázom neki h nem bánt meg anya itt van és megvéd,meg folyton terelem a figyelmét.20 perc után sikerült is belepisilnie.ha lecsökken az idő,meg nem mondogatja h bánt a pisi,akkor napközben is előveszem a bilit,mert ugyebár akkor szól ha nincs rajta pelus,de már akkor amikor épp folyik.

szerintem megpróbálhatod neki a bilit,lehet akár tetszeni is fog neki.

2011. máj. 1. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!