Milyen minőségű a dm-es pelenka?
Nekem sokan dicsérték, de nekem nem vált be.Eddig nem volt olyan amiből ne folyt volna ki a pisi.Pedig már majd' 100 db-ot elhasználtam belőle.
Én is pamperst használtam előtte, de nem volt akkor készleten, így kénytelen voltam ezt megvenni.Többet nem fogok.
Nekünk elég jól bevált, és a rossmannos is. Talán a kettő közül a dm-es merevebb egy picit, de a kapacitás szempontjából mindkettővel meg vagyok elégedve.
Bár nem ez volt a konkrét kérdés, de azért ajánlanék egy lepust, ami nekünk nagyon bevált, kb Libero mennyiségű pisit bír el, a derekán is gumis hátul és a tépőzárfül is sztreccses: Bella Háppy. főleg az Auchanban szokiott akciós lenni, én az 5-ös méretnél 34 ft körüli áron szoktam venni, ami sztem elég jó. És tényleg sokat bír, puha pamutos anyagú. Nincs illatosítva ezért az érzékeny bőrű gyerekeimnek is nagyon bevált (a pampers és a libero is kicsapta őket időről időre).
Tényleg csak ajánlani tudom, mióta felfedeztem ,csak ezt vesszük nekik. és bocsi az offért :-)
Nekünk sem vált be se a Rossmannos, se a Dm-es, egyébként a gyártó ugyanaz. Mindegyikből kifolyt a pisi.
A bella happy pedig még ezeknél is rosszabb, ráadásul vastag is, merev is és amit mi vettünk az nem volt gumis derekú...
Szia!
1,5 éve(1 éves kora óta) Dm-es pelust veszek a fiamnak,én meg vagyok vele elégedve,már a 7 éves tesónál is azt használtuk anno...
20.54-es : nemtom akkor ti milyet vettetek (vagy pont pechetek volt), de mi havi kb 3 csomagot használunk el a két gyereknek kb egy éve folyamatosan, és még 1x sem volt olyan közte, aminek ne lett volna gumis a dereka. És a rossmannos és a mülleres is merevebb mint ez, a Libero kb pont ugyanilyen merevségű.
off vége, bocsi.
Én tényleg jószándékból írtam, hogy nekünk bevált. De nyilván ahány gyerek, annyi féle pelus jön be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!