Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik az a pelenka, amelyik...

Melyik az a pelenka, amelyik közel ugyanolyan minőségű, mint a Pampers vagy a Libero?

Figyelt kérdés
Nekem ez a kettő bevált. Szeretem mert vékony, mégis tartja a nedvességet, viszont elég drága. Próbáltam a DM-es pelust is. Jónak jó csak nagyon vastag.Olyan kellene, ami vékonyabb, de jó.
2010. szept. 10. 06:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
www.pelenka.com vagy www.pelenkafutar.com
2010. szept. 10. 06:56
 2/15 anonim ***** válasza:
A Happy pelus is jo, mi pamperst, huggiest hasznalunk, de ezt is megveszem, ha akcios es nem marad el a masik kettotol. Auchanban mindig van.
2010. szept. 10. 07:07
 3/15 anonim ***** válasza:

A Pampers minőségét nem nehéz utolérni :P

Nekünk most babylove van, nagyon vékony. Darabosat is szoktam venni noname-t vagy Happy-t, még egyik sem volt rossz. Ezért nem is fizetnék 50-60 Ft-ot darabjáért, csak mert márkás...

2010. szept. 10. 07:46
 4/15 anonim ***** válasza:
érdekes, hogy a Pampers nem vált be az utolsónak. Én próbáltam a rossmann-ost, liberot, de a pampers volt az egyetlen, amiben úgy ébredt a baba reggel, hogy nem nyakig pisis, mert képes a pelus megtartani egy éjszakányi mennyiséget. Nekem csak az jött be.
2010. szept. 10. 08:15
 5/15 anonim ***** válasza:
utolsó előtti és a noname márkáknak mennyi darabja? Csakúgy kiváncsiságból, én mindig akciósan szoktam venni, csakis pamperst és úgy tapasztaltam, hogy majdnem olcsóbb, mint a noname márkák.
2010. szept. 10. 08:22
 6/15 anonim ***** válasza:
A Dm saját márkás terméke, vékony, de nekünk nem vállt be. A Rossmanos olyan vastag, mint a Libero, nekünk az sem volt jó. De ha Dm-ben vásásrolsz, eváltasz pontokat, akkor felhasználhatsz 25% a pelusra, és így akár a Pampers is tök olcsón jön ki.
2010. szept. 10. 08:24
 7/15 anonim ***** válasza:
Én is DM-ben veszem a Paperst, minden kuponlehetőséget kihasználva. 30-pár ft-ből kijön darabja, ennél nem nagyon van olcsóbb és te is tapasztaltad, hogy jó.
2010. szept. 10. 08:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem csak a pampers vált be. Én kipróbáltam mindegyik pelenkát. A dm-ben ha beváltasz pontokat, akkor a 25%-os kedvezménnyel 3000 Ft-ért tudsz venni egy csomag pamperst.
2010. szept. 10. 08:42
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem mindegyik pelus jo minden babanak, ez itt a lenyeg.

Az elso fiam pici koraban en is rosszat tapasztaltam a pampersrol, minden kifolyt belole, tobbet nem vettem jo darabig. 10 honapos volt, amikor legkozelebb probaltuk es akkor mar tokeletes volt, azota is azt hasznaljuk allandora, neha veszek mast akciosan, de a pampers a tokeletes. Nagyon puha, sokat bir, baleset nincs, felveszi a gyerek formajat, ezenkivul jo nagy, a 4es siman jo a 15-16 kilos fiamra (20 honapos), ejszakara 4+ meretet kap. A tobbi sem rossz, de nem allnak ilyen jol rajta es a dm-bol, vagy happybol kell ra az 5os meret, huggiesbol is, mert azok nem ennyire rugalmasak.

A picinek mar eleve pampers-szel kezdtuk, tok jo ra, de neha mast is veszek, mert ket pelenkasom van, az ar nekem nagyon fontos.

Soha nem adtam pampersert 50-60 forintot. Akkor veszem, amikor akcios, nagy tetelben. A 4+ost vettem most 40 forint alatt. A kisebbek olcsobbak. Tehat nem draga a pampers, de tenyleg nem minden babahoz jo.

A sarga sleep&play viszont a mai napig nem valik be.

2010. szept. 10. 08:50
 10/15 anonim ***** válasza:

Érdekes tényleg, hogy mennyire eltérőek a vélemények a pelenkákról :))) A Pampers csak nekem nem vált be :)))

A Libero az, ami mindig is (10 éve is) szuper volt. Csak elég drága :(

Noname mini, midi: 28-33.-Ft, de még olcsóbban is lehet kapni (25) olyat nem próbáltunk.

2010. szept. 10. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!