Melyik az a pelenka, amelyik közel ugyanolyan minőségű, mint a Pampers vagy a Libero?
A Pampers minőségét nem nehéz utolérni :P
Nekünk most babylove van, nagyon vékony. Darabosat is szoktam venni noname-t vagy Happy-t, még egyik sem volt rossz. Ezért nem is fizetnék 50-60 Ft-ot darabjáért, csak mert márkás...
Nem mindegyik pelus jo minden babanak, ez itt a lenyeg.
Az elso fiam pici koraban en is rosszat tapasztaltam a pampersrol, minden kifolyt belole, tobbet nem vettem jo darabig. 10 honapos volt, amikor legkozelebb probaltuk es akkor mar tokeletes volt, azota is azt hasznaljuk allandora, neha veszek mast akciosan, de a pampers a tokeletes. Nagyon puha, sokat bir, baleset nincs, felveszi a gyerek formajat, ezenkivul jo nagy, a 4es siman jo a 15-16 kilos fiamra (20 honapos), ejszakara 4+ meretet kap. A tobbi sem rossz, de nem allnak ilyen jol rajta es a dm-bol, vagy happybol kell ra az 5os meret, huggiesbol is, mert azok nem ennyire rugalmasak.
A picinek mar eleve pampers-szel kezdtuk, tok jo ra, de neha mast is veszek, mert ket pelenkasom van, az ar nekem nagyon fontos.
Soha nem adtam pampersert 50-60 forintot. Akkor veszem, amikor akcios, nagy tetelben. A 4+ost vettem most 40 forint alatt. A kisebbek olcsobbak. Tehat nem draga a pampers, de tenyleg nem minden babahoz jo.
A sarga sleep&play viszont a mai napig nem valik be.
Érdekes tényleg, hogy mennyire eltérőek a vélemények a pelenkákról :))) A Pampers csak nekem nem vált be :)))
A Libero az, ami mindig is (10 éve is) szuper volt. Csak elég drága :(
Noname mini, midi: 28-33.-Ft, de még olcsóbban is lehet kapni (25) olyat nem próbáltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!