Melyik az a pelenka, amelyik közel ugyanolyan minőségű, mint a Pampers vagy a Libero?
Figyelt kérdés
Nekem ez a kettő bevált. Szeretem mert vékony, mégis tartja a nedvességet, viszont elég drága. Próbáltam a DM-es pelust is. Jónak jó csak nagyon vastag.Olyan kellene, ami vékonyabb, de jó.2010. szept. 10. 06:36
11/15 anonim válasza:
Kedves utolsó, a pampers nekünk sem vált be, úgyhogy nem vagy egyedül.
Libero-t és DM-est használunk.
12/15 anonim válasza:
én azt tapasztaltam, hogy jó a Pampers, száraz marad a baba, de aggódom, hogy nem tesz neki jót. Egyik éjjelt átaludta a babóm, reggelre a sok pisitől szétmállott a pelus, zselés csomók voltak mindenhol! Gyakorlatilag zselésíti a pisit, ezért nem folyik ki, de hogy milyen anyag van így a popsiján?? nekem ijesztő.
a dm-es pelusban az tetszik, hogy jó nedvszívó papírból van. tény, hogy vastagabb. hasonlóan szimpatikus a Metroban kapható Aro pelenka.
13/15 anonim válasza:
az első vagyok.
a Pelenkafutáros cégnél 32-34 Ft/db. Gumis derekú, noname, és nem vastag. Kiválóan tartja a pisit és kakit is.
Én 1,5 éve azt veszem, és teljesen elégedett vagyok. :)
14/15 anonim válasza:
Utolso valaszolo: onnan melyiket rendeled? A masodosztalyut?
15/15 anonim válasza:
igen, a II. osztályút. És semmi baja azon túl, hogy a béka, vagy a halacska minta kicsit el van csúszva... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!