Aki emeleten lakik:nálatok van ablakzár?
Tetőtérben lakunk. Még nincs. De lesz. A tetőtéri ablakok ha nyitva is vannak, kifixálhatók, a gyerek nem tud rajta se kiférni, se kibújni. A nagy ablakok kilincsét még nem éri fel.. khmm..persze némi logika és a kisszék segítségével megoldaná... 2,5 éves.
Döbbenet, ami ezzel a 2 éves kislánnyal történt, a 9. emeletről... :(((
Nálunk ablakok nincsenek, csak hatalmas erkélyajtók, s még nincs rajtuk zár. De két hete ki tudja nyitni az erkélyajtókat, így hétvégén lett kicserélve a korláttakaró (vízszintesen vannak az eredeti korláton az "oszlopok", így simán mint egy lépcsőn fel tudna mászni, s most, hogy már egyedül is ki tud menni, lefedtük, illetve lecseréltük a régit). Az ajtózár pedig már készül.
Ja és az erkélyen nincs semmi, amit oda tudna tolni a korláthoz és felmászhatna rá.
Sajnálom a kislányt, s belegondolni sem merek a rá vigyázó nagyszülő gondolataiba.
Kedves utolsó, én ugyan nem pontoztalak le, (nem is érdekel a pontozás), de szerintem azért nyomtak piros kezet a válaszodra, mert nagyon arrogánsnak tűnik, és indokolatlanul kioktató a stílusa.:(
Tudod mindenki figyel a gyerekre, de nem mindenki viszi magával pl. nagywc-zni, pedig a legtöbb embernél ez alapvető szükséglet, és kb. másodpercek alatt lehet gond. Így a figyelek a gyerekemre megjegyzés fellengzős, és nem is nagyon tartom valószínűnek, hogy minden egyes másodpercben ott tudsz lenni, azt nézve, hogy mit csinál. (bocsánat ha tévedek - csak nem hiszem, hogy bármit is lehet úgy csinálni, hogy valóban egyetlen másodpercre sem vagytok akár csak külön helyiségben a gyerekkel)
Biztos vagyok benne, hogy nagyon figyelmes vagy, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy miért is kifogásolhatták a válaszodat.
Amúgy meg minek foglalkozol a pontozással? Hiszen nem tetszhet mindenkinek, amit csinálsz. Egyszerűen hagyd figyelmen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!