Egy 12 éves gyerek ihat citromos sört?
Gyereknek nem való a kezébe az alkohol.
Alkoholmentest ihat. Ugyanolyan mit az alkoholos.
A citromos sör 2%-os, tehát elég minimál, újabban van narancsos is, az még finomabb.
Természetes a gyerek kiváncsisága. 1-2 kóstoló nyugodtan, csak ne szokjon rá.
Én most 14 vagyok. 12 éves koromban én is ihattam otthon, persze nem egy üveggel meg minden, csak egy pár kortyot. Citromosat nem, csak rendeset szokott inni apukám és abból mindig ad egy kicsit. Ugyanúgy van ez mindennel, nem csak a sörrel: különösen szilveszterkor, és ünnepeken szoktunk másféle alkoholt is inni pl pezsgő, néha vodka. Ja meg van házi "készítésű" borunk is. A lényeg az az, mint már írták előttem is hogy inkább otthon igyon egy kicsit, mint sunyiban sokat. Szakközépbe járok, majdnem fiúiskolának mondható a sulim, csak pár lány van és itt látja igazán az ember, hogy milyenek is a korabeli fiúk. Mesélik néha, hogy kimarad egy-egy nap úgy berúgnak. Én még soha sem ittam szülő, vagy más felnőtt rokon felügyelete mellett, pedig megmondták, hogy egy sört vagy pohár bort megihatok, csak ne vigyem túlzásba. Szerintem itt a lényeg is, hogy a tiltással csak rosszabb lesz.
Szóval saját példát véve igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!