Egy 12 éves gyerek ihat citromos sört?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 22:13
1/18 anonim válasza:
Egy-két kortyot ihat szerintem, bár nem kéne hozzászoktatni az alkoholhoz...
2/18 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm :)
2011. ápr. 23. 22:17
3/18 anonim válasza:
Sosem felejtem el, én 12 koromban már apámmal ittam a nappaliban a Jagert, mégsem lettem alkoholista, sőt, ma már 20 éves vagyok és egyáltalán nem iszom annyit, mint egy korombeli.
Persze, nem ez a példamutató eset, lehet, hogy csak mázlim volt, hogy nem szoktam rá.
Magyarán pár korttyal még nincs gond, mondjuk a nagy nyári melegben a nyaraláson, de azért rendszert sem kell belőle csinálni. :)
4/18 A kérdező kommentje:
JóJó köszönöm :))
2011. ápr. 23. 22:23
5/18 anonim válasza:
Szerintem is 1-2 kortyot, de 12 évesen szerintem még az iskolával foglalkozzon.
6/18 A kérdező kommentje:
van citromos alkoholmentes sör?:D
2011. ápr. 23. 22:30
7/18 anonim válasza:
Mondjuk egy fél üveggel (kb egy pohár), ritka alkalmakkor persze:) Egyébként van, vagyis nem tudom citromos van-e de almás meg epres tuti, holsten:) Ilyen arab írás van rajta, szerintem van belőle citromos, de az almás meg az epres sz.ar, azokat ne próbáld
8/18 anonim válasza:
Nincsen alkoholmentesbe, de így is csak 2 % os.Szerintem 1 Dl ert nyugodtan ihat belöle, de azért ne az egész üveggel!
9/18 anonim válasza:
Nekem mindig megengedik a szüleim, hogy belekortyoljak az innivalóba. Persze ők sem sűrűn isznak, de ha kérem, mindig csak egy kortyot. Amúgy sem szeretem az alkohol ízért... csak tudod a kíváncsiság :D
15/L
10/18 anonim válasza:
Ihat egy picit semmi nem fog történni! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!