Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan segíthetnék az allergia...

Hogyan segíthetnék az allergiagyanús fiamnak éjjel?

Figyelt kérdés

2 éves fiamnak vizes szerű orrcsorgása van és ugató,kényszeres köhögése.Úgy gondoljuk,hogy allergiás lehet,már kértünk időpontot vizsgálatra.

Viszont aludni nem nagyon tud ő sem és mi sem.Mit tudnék csinálni ezzel addig is?

Köszönöm!

2011. ápr. 20. 20:31
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ki mondta neked, hogy 2 éves gyereknek szabad adni Cetrizint? Tönkre teszed a veséjét, és májkárosodást is okozhat. Az allergia azért alakul ki, és azért jöhet már kicsi gyerekeknél is, mert nagyon nem jó a táplálkozás, sok méreganyag gyengítheti a szervezetet, meg esetleg lelki dolgoknak is utána kellene gondolni.
2011. ápr. 23. 13:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Ezért írtam én is,hogy 6 éves kor alatt nem adható!
2011. ápr. 23. 13:43
 13/13 anonim válasza:

A Lenkei vitaminokat szedem én is, és nagyon jókat tudok csak mondani róla. Egy szomszédom allergiás volt és fél éves vitamin szedés után már nem az. Ennyi. Azelőtt mindent kipróbált, semmi eredménnyel. Most meg is ehetné a parlagfüvet, akkor sem lenne baja.

Scientológia ide, scientológia oda, ezek a vitaminok mégis csak jók.

2011. máj. 2. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!