Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha egy óvodai tablón a gyermek...

Ha egy óvodai tablón a gyermekemről képet (fotót) szerepeltetnek az én szülői beleegyezésem nélkül, az személyiségi jogokat sért?

Figyelt kérdés

Kislány bugyiban, vicces megjegyzéssel.

Azt hiszem, ha az óvónő állna ott bugyiban vicces megjegyzéssel, ő sem érezné jól magát. Tisztelet a gyermeknek is jár.

Érdekelne a véleményetek!

Köszönöm!

2011. ápr. 19. 09:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
72%

Sztem hülyeség a nyilatkozat,hisz mások örülnek ha kép készül a gyerekükről...kicsit kötekedőnek tünik a kérdés főleg h nem irsz konkrétat,mint ha nem is valós lenne.

csak az óvodában van kint a kép,nem teljesen nyilvános helyen,nem youtube-on...

2011. ápr. 19. 15:35
 22/28 A kérdező kommentje:
Szerintem meg te csináltad a képet.
2011. ápr. 19. 15:40
 23/28 anonim ***** válasza:
93%
Igen,és én irtam oda a megjegyzést is ugye??én örülök pl h a fiamrol a bölcsiben videot is készitenek....
2011. ápr. 19. 15:44
 24/28 anonim ***** válasza:
93%
Nekem úgy jön le ez az egész, mintha mindenáron pert akarnál a nyakukba akasztani.
2011. ápr. 19. 15:48
 25/28 anonim ***** válasza:
93%

lazits már könyörgöm!!

tul sok tévét nézel!!

2011. ápr. 19. 15:51
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg csak egy bugyiban volt a kislány, én sem hagynám annyiban. Ez igenis sért személyiségi jogokat.
2011. ápr. 20. 06:33
 27/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem a gondot,strandon is csak egy alsoban pancsolnak sokszor,és nem figyeled kinek a képére került rá....az miért nem gond ha a fiuk is csak egy alsoban vannak a képen pl.?
2011. ápr. 20. 07:33
 28/28 A kérdező kommentje:

Primitívek kíméljetek.

A strandon én is fürdőruhában vagyok, de a piacon furán néznének.

Az isten szerelmére, ilyen baromságot minek írsz?

Egyébként meg átmentem egy jogi oldalra (amit érdekes mód egy okoska se ajánlott).

Sziasztok.

Ja, akinek nem inge....

2011. ápr. 20. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!