Vaterázós/teszveszes anyukák, tőletek veszik a gyerekruhákat/cipőket?
Én mindent ott veszek, de csak nagyon olcsón. Az 1 ftos termékeket nézem meg, 300 ft felett még semmit nem vettem. Ha annyiért venném, már boltban venném.
Ma is vettem kisnacit, harisnyát és cipőt is. Igyekszek olyn eladót találni, akitől többmindent meg tudok venni, és sima postával kérem azt is. De előny a személyes átvétel is.
Szia!
Az én fiaim ruhái is nagyrészt onnan vannak,amit a pici nem használ el,vagy átnő tovább is adom.
Néha megy az "üzlet" néha nem....
Van olyan ruhánk,amiket fél évig is hirdetek kisebb szünetekkel,mire el tudom adni.
Általában a csomagokra nagyobb a kereslet.
Mindenki sokat akar olcsón:(
Nekem is ez a gondom, már olyan olcsón teszek fel jó minőségű ruhákat, hogy meg sem éri az egész macera. Szerintem borzasztó sokan árulnak, emiatt mentek le nagyon az árak.
Én inkább egy távoli rokonnak küldöm el a ruhákat, mert már annyira nem éri meg.
Ami a vásárlást illeti, azt vettem észre, mostanában megszállták az oldalt a turis boltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!