Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Teszveszes anyukák hogy kell...

Teszveszes anyukák hogy kell fizetnem? SŰRGŐS

Figyelt kérdés

Kaptam fizetési felszólítást a teszvesztől,hogy utalnom kell pénzt neki.3 hónapja nem fizettem és el van maradva 3 számlám.Az a baj,hogy mióta ez az új rendszer van fogalmam sincs,hogy kell fizetni.

Kilistázza,hogy milyen összeget kell fizetnem és ott van mellette,hogy befizet.De egyáltalán nem értem,hogy kell befizetni.

Segítsen valaki aki tudja mit kell csinálni.

2011. márc. 8. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha CIB-nél, vagy OTP-nél vagy, akkor a bankkártyáddal is be tudod fizetni a teszvesz oldalon.

Ha nem az vagy, akkor át tudod utalni (ha van internetes bankhozzáférésed), vagy bemégy a bankba, és átutalási megbízást adsz a teszvesz által megadott bankszámlaszámra.

Ha kártyás a fizetés, akkor csak a bankkártyád számára, és a lejárati idejére lesz szükséged. (meg az adataidra)

2011. márc. 8. 16:44
 2/2 anonim ***** válasza:
A befizet résznél van az egyéni bankszámlaszámod. Arra a számra kell elutalnod a pénzt.
2011. márc. 9. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!