Szeparációs szorongás lehet a 26 hónapos lányomnál?
szegényke érzi tudja, nagyon-gyaon jól: melletted a helye!!!
eddig érdekes volt a sok újdonság a bölcsiben, de most rájött: Te nem vagy ott, hiába keres. A nagyinál is ezért sír: nem akarja, hogy lepasszold. Kicsi még...
4 éves korban nagyon jól el van a közösségben -tudja, hogy mikor mész érte, de Ő még kicsi: nem tudja biztosan, jössz-e érte
Mikor kezdett bölcsibe járni? Kisfiam 5 hete jár heti 1x. 22 hónapos. Eddig sosem volt ilyen gond, de most itthon sem akar szem elől téveszteni, akkor sem, ha ott az apja. Pedig nagyon apás volt eddig. Most jött rá, hogy én sem vagyok mindig ott. 21 hónapig ilyen nem volt (külföldön élünk, nincs rokon, vagy olyan barát a környéken akire valaha rábízhattam volna, mindig velem volt eddig, vagy esetleg apával.
Én próbálom eldönteni, hogy mikor hiszti és mikor tényleg szomorú és kell neki az ölelés. Ha olyana helyzet, akkor kézen fogva porszívózunk, vagy sajnos fölemelem és úgy főzök, pedig 16 hetes terhesen ezt nem nagyon kéne.
Ha tudom, hogy csak hiszti, akkor figyelmen kívül hagyom, az a legnagyobb büntetés. Ha sokadszorra sem fogad szót, akkor leültetem (kanapéra, szőnyegre, bárhová) és megmondom, hogy szomorú vagyok, mert nem fogad szót, és ott kell maradnia kb 1 percig. Eleinte jó játéknak vette, de most már kezd rájönni, hogy büntetés. Ez sokak szerint marhaság, mások szerint jó. Pár hete úgy döntöttem, kipróbáljuk. Remélem beválik. Most úgy tűnik, talán jó lesz.
Sok sikert neked is, ha megvana tuti módszer, szólj. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!