Nem lesztek ingerültebbek, ha nem alszik egész nap, az egyébként álmos gyermeketek?
Dehogynem. Ha nem alszik akkor nagyon nehéz a nap.
Én írtam ki az alábbi kérdést, amikor már nagyon kivoltam.
A te babád mennyi idős?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
enyém is két éves múlt, valamelyik nap teljesen kikészültem.
kóvályog, de nem tudom sehogysem lefektetni, se mese olvasás, se éneklés, se simi , se semmi.
aztán kimentem vele a kertbe, hátha attól jobban elfárad, persze, hogy elesett és lehorzsolta az orrát. ettől mégszarabbul éreztem magam.
estére olyan áradt volt, hogy alig tudott elaludni.
Én ma jártam így a fiammal, 17 hónapos.
Még szokott délelőtt is aludni, mert elég korán kel, ma nem aludt, álmos sem volt egyáltalán. Fél12-kor már alig tudott ebédelni, mert addigra nagyon elálmosodott, 3/4 12-kor már aludt. Pontosan fél 1-kor ébredt, és akármit csináltam vele egy istennek nem aludt vissza. Szunyókált, forgolódott még egy jó órát, de nem aludt. Aztán persze 5-re kész volt teljesen, még a sz@r is keserű volt, de akkor meg már én nem akartam, hogy aludjon, mert amúgy 8-kor alszik. Végül fürdésre hazaért a párom a munkából, jól össze is szidtam. (Ő meg csak nézett nagy szemekkel, de szó nélkül fürdette) Már a vacsora közben félig bealudt, most is alszik.
Az előző vagyok.
Szóval én is feszült voltam, de ott a férjem, levezettem . :D
Ma ilyen napunk volt. Benn feküdt az ágyában másfél órát, képeskönyveket nézegetett, dalolászott, de nem aludt.
Délután anyukáméknál hagytam, mert nekem különórám volt. Mikor mentem érte, már láttam, hogy fel van pörögve. Nála ez a fáradtság jele is. Már korán el is aludt.
2 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!