Autózástól más. Nak is van hányingere?
Figyelt kérdés
A 3 éves fiam nagyon szeret kocsikázni de utána mindig hányingere van tőle és szokott is néha. Ha nem hányingere van akkor a hasa fáj. Másnál van/volt így? Ez elfog múlni?2011. ápr. 13. 18:33
1/5 anonim válasza:
Én és a hugom ilyenek voltunk azaz ilyenebbek. Már 2 km után meg kellett állni, mert hánytunk. Dedalonnal mentünk mindenhova, buszos kirándulás, stb. Már felsős voltam, mikor utoljára buszról leszállva hánytam (bár aznap kaptunk oltást, lehet az is közrejátszott). Még mindig autóban csak elöl vagy hátul középen tudok biztonsággal utazni, hogy ne legyek rosszúl, de már nem kell gyógyszer. Vagyis valamennyire kinőttem. Hugom dettó.
2/5 anonim válasza:
Ez a kérdés nekem nagyon ismerős.. Mármint úgy értem, hogy nekem is volt ilyen bajom régen, elvileg utazási betegségnek hívják, nem bírtam hosszabb távon se kocsit, se buszt, de még a vonatot sem.. Elég gáz volt, mert a rokonok, ismerősök nem laktak a közelben.. Dedalon tényleg jót tehet vagy pedig minden gyömbér tartalmú ital, vagy maga a gyömbér rágcsálása, bár önmagában elég csípős.. :-) Mást ezeken kívűl nem tudsz tenni, mint hogy reménykedsz, hogy hamar elmúlik... :-)
3/5 anonim válasza:
Van rá homeós szer is ha használsz ilyet. Sajnos nem tuodm a nevét, kérdezz rá gyógyszertárban.
4/5 anonim válasza:
Én azt hiszem b12 vitamint szedtem err eutazás előtt, de a dedalon is nagyon jó. Sokan vannak így. Geyen egy kicsit előtte és még indulás előtt vegye be a gyógyszert, úgy nem lesz baj.
5/5 anonim válasza:
Hát, nem biztos, hogy elmúlik. Én 28 éves vagyok, és csak gyógyszerrel tudok hosszabb útnak nekivágni. Gyerekként állandóan meg kellett állni miattam, mert mindig hánytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!