Tényleg igazat mondott a dadus, vagy csak a több pénz lehetősége miatt mondta?
Múlt héten voltunk (magán)bölcsi látogatáson.
Úgy terveztük,hogy heti 2 napot fog járni a kislányom.
Több okból is: imád gyermek közösségben lenni,szokja a rendszerességet,ott sokat tanulhat a társaitól,nekem lesz időm a főiskolára is készülni és behozni a háztartásbeli lemaradást.
Mivel ez magán bölcsöde,fizetni kell érte. Ezért van,hogy annyi napra megy,amennyire szeretnénk beadni.
Mi 2 napra szeretnénk,mert alapvetően azt szeretném,ha többségében velem lenne,én tanítgatnám,én foglalkoznék vele, mindig sok programunk van közösen is.
Erre,azt mondta a dadus (bölcsödevezető),hogy nem ajánlja a heti 2 napot,minimum!!! 3 napot javasol,mert azt könnyebben megszokják a gyerekek (állítólag ez a tapasztalat). Mivel akkor a munkanapokon többséget élvezne a bölcsis napok száma.
Én továbbra is ragaszkodnék a 2 naphoz maximum,de azért érdekelne,hogy más mit gondol erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!