Három éves kisgyereket lázasan levinnél levegőzni, játszótérre?
Figyelt kérdés
Tegnap lázasan ébredt, azóta 4-5 óránként, ahogy elmúlik a lázcsillapító hatása belázasodik. A lakásban már nem igazán tudok mit kezdeni vele, mert épp jól van.2011. ápr. 11. 15:01
11/13 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő illetve a Heim Pál kórházban is, hogy lázasan még levegőzni sem szabad! Majd, ha lement a láza, akkor igen!
12/13 anonim válasza:
Köszönettel 2 napja fertőzte meg az én 20 hónaposomat egy ilyen beteg 3 éves. A nagyobbik fogdozta a kezét, puszilgatta. Tiszta rendes családnak látszottak...
Csak épp anyuka felejtette el közölni, hogy fertőző beteg a gyereke. Ugyan miért is ne legyen nekem is beteg, had legyek éjszakánként ébren, had kelljen gyógyszereznem az enyém is, had legyen nyügös stb.
Gondolkodj! Gyerekek közé NE VIDD!
13/13 anonim válasza:
Egy lázas gyerek a háta közepére sem kívánja a sétálgatást. A láz miatt hírtelen megszédülhet, mert nagyon megterheli a szervezetet, főleg ezek a vírusos eredetűek nagyon alattomosak. Tehát én nem vinném, viszont sokat szellőztetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!