Miért csak nekem fogad szót? 2 éves és más nem bír vele csak én. Miért? Ennyire szófogadatlan vagy más nem ért hozzá?
Figyelt kérdés
már nem merem anyámra bízni,mert csak sírás,és kiabálás a vége.mindenem összevesznek,anyám minden pici dologért rá szól,majd ha nem csinálja rögtön amit kér már üvölt is amit a gyerek szintén üvöltéssel köszön meg.Ha bárki rá szol valamiért csinálja tovább ha én szolok rá abbahagyja.én tudom,hogy többet ésszel mint erővel,sokszor el kell terelni a figyelmét,ami anyámnak nem megy ő spontán parancsolgat,vagy tilt neki,ami hisztivel végződik és persze ilyenkor jön,hogy milyen rossz ez a gyerek.Hiába mondom,hogy hogyan kéne csinálni,nem úgy teszik.más is járt igy tényleg neveletlen,rossz lenne?2011. ápr. 10. 07:19
1/5 anonim válasza:
Be kell valamilyen kisebb tiltást vezetni..Például,ha hisztizek álljon a sarokba stb..:)
Mindennek a jó nevelés a lényege.
2/5 anonim válasza:
Az én fiam dettó ugyanilyen. Ha közlöd vele csak simán, hogy ezt nem szabad, azonnal hagyd abba vagy hasonlót, orbitális hiszti lesz belőle. Minél inkább ellenfélnek érez, annál inkább harcol.
A bölcsiben tudják kezelni, meg mi is itthon, de senki más nem bír vele. Pedig az én fiamnál is tényleg csak annyi kell, hogy megmondják neki, hogy miért nem szabad az adott dolgot.
3/5 anonim válasza:
Magyarázd meg neki, hogy ha a nagymama vigyáz rá, neki is ugyanúgy szót kell fogadnia, mint neked. Ha nem fogad szót, akkor sarokba áll, ilyesmi.
4/5 anonim válasza:
nálunk fordítva van!csak nekem nem fogad szót!ha én nem vagyok vele,egy kisangyal,de ahogy meglát engem előbújik a kisördög,pedig nem engedek meg neki mindent és nem ér el semmit a hisztiével!
5/5 A kérdező kommentje:
sajnos én hiába magyarázom el,hogy a mama beállítja vagy megbünteti,mert tudom,hogy anyám úgy se teszi meg.abszolút nem neveli csak a kiabálás az össz nevelési eszköz.de nem is lenne gond,ne nevelje,de amikor elmagyarázom neki,hogy amikor ezt meg ezt csinálja,ő hogyan reagáljon rá,mintha a falnak beszélnék.anyám is gyerek ebből a szempontból.talán az idő,a fiam okosabb lesz igy talán szót fog neki is fogadni egyszer.
2011. ápr. 10. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!