Diszkriminálnak téged a munkahelyeden, azért mert kicsi gyereked van?
Én úgy érzem, hogy engem igen.
Én most mentem vissza, 2 pici gyerekem van. Megpályáztam egy jó helyet, de azt mondták, hogy gyerek mellett nem tudnám ellátni. Nem értem. A gyerek nem lesz mellettem, hanem otthon a nagymamával. Mondtam nekik, de csak ezt hajtogatták. Csak 6 órás melót hajlandóak adni, hiába mondtam, hogy nekem 8 óra kéne, állítja a főnök, hogy ez jobb lesz nekem. És betettek egy olyan osztályra, ahol alig van dolgom, egész nap unatkozom. Még másik 3 kisgyerekes anyuka ül mellettem, ők is unatkoznak. Nincs itt szükség ennyi emberre, szerintem ha lejár a védettség ki leszünk innen penderítve. Ez mire jó? Nem lett volna ésszerűbb adni egy olyan állást, ahol ténylegesen hasznomat veszik? Még onnan is kirúghat később, ha nem csinálom jól. És úgy adja elő a főnök, hogy ő milyen jó fej, mert nem akar leterhelni, hadd foglalkozzak csak a családommal. Persze fél fizetésért.
Vagy csak én fújom ezt fel? Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!