Ha kb.2 év korkülönbség van a gyerekeid között, mennyire volt neked nehéz az elején, vagy mennnyire nehéz most? Mi okozta a nehézséget?
de jó hogy feltetted ezt a kérdést, ez engem is érdekel..
az én kislányom most 1 éves múlt de már gondolkozunk kistesón ..úgy gondoljuk jobb nekik együtt felnőni..de sajnos nehéz 2 gyerköccel minden téren..nem?
Kereken két év a különbség.Most visszatekintve nem volt eleibe nehéz, csak fárasztó a kialvatlanság miatt. Sokat buzgott a baba örül a tesó, segített nekem. A nehéze olyan 1-1,5 éves kora körül kezdődött, amikor előjött a testvérféltékenység nagyon durván.
Most a nehéz, kőkemény. 2 és 4 évesek. Este akkor vagyok boldog ha nem folyt aznap vér. Nem vehetem le róluk a szemem. A nagy vissza akar fejlődni, vagy épp kinyírni a tesót, változó. Van hogy a 4 évest is etetnem kell, mert ő nem vesz napokig se kaját magához, ha nem etetem.
Állandó veszekedés, bőgés, üvöltés. Na most nehéz. Azt ne mondjam hogy az utcán is a fegyelmezett nagyomból egy hebrencs szófogadatlan kisbaba lett. Utánozz a a kisebbet, és gyakorlatilag mivel a kicsi ezt látja, nem haladunk előre a fegyelemmel.
Remélem ez a testvérféltékenység fog múlni, mert most az őrület határán vagyok.
28 hós és 5 hós.
Eddig nincs semmi nehézségem. A pici kb 2 hós koráig csak evett (napi pár szopi) és aludt, így a nagy észre sem vette szinte, hogy van, mert egész nap vele tudtam játszani.
Most már többet van ébren a pici, de még mindig nincs probléma.
Kíváncsi leszek, ha jobban elkezd mozogni, pl ha 1 év körül lesz, és járni fog, hogy akkor mi lesz.
Nekem szerencsém van, mert mindkettő jó alvó, én minden éjjel alszom 8-10 órát egyben ébredés nélkül. A pici 2 hetes korától 6 órát aludt egyben éjjel, 4 hetes korától pedig 11-12 órát. A nagy is sokat alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!