Megszóltak a bölcsiben, mert kopottabb, divatjamúlt holmiban jár a gyerekem. Nagyon rosszul esett - vag csak túlspirázom?
Nem foltos, v szakadt holmikról van szó, hanem kopottasabb, régebbi tipusú cuccokról. Mindig tiszta, rendes, csak épp nem divatos szegénykém.
Nagyon vacakul állunk anyagilag, örülök, hogy a csekkekre meg kajára jut, és mások nem látnak bele a pénztárcánkba, akkor miért viselkednek így? Persze van szép holmija is pár db, orvoshoz stb, de bölcsibe nem adom rá játszósnak.
Én is szeretném divatosan öltöztetni, de egyszerűen nem telik rá. Miért kell beszólniuk? Gondolhatnák, hogy ha megtehetném, én is legszebben járatnám szívem szerint :-(
Az legrosszabb, hogy már ő is mondogatja néha, hogy mit hallott, mit mondtak a ruhájáról. 2.5 éves, okos kislány, szeretne tetszeni másoknak... legalább őelőtte ne beszélnék ki a ruháit!
Próbáltam jelezni a gondozónőknek, "persze-persze", bólogattak, de aztán ugyanúgy hallom a sutyorgást meg látom a fintort az arcukon és a szomorkodást a lányomon.
Nagyon rosszul esik! Vagy csak én reagálom túl szerintetek?
Az olyanokat akik leszolnak el kellene küldeni a ....!! Amugy meg miért nem mondják szemtől szembe..ugy már nem merik vállalni a véleményüket!!!
Egyébként merre laktok???
Nagyon szép a kislányod, gratulálok!:-)
Ne foglalkozz senkivel, a te kislányod tiszta ruhákban jár, és ez a lényeg, Az, hogy régebbi, kit érdekel? Te se foglalkozz vele. Sajnálom, hogy a bölcsiben ennyire csúnyán viselkedned! :-(
Egyébként én a lányaimra csak használt ruhákat adok. A teszveszről szoktam rendelni, és időnként kapunk ismerősöktől is.
Képzeld csak, én még olyan ruhát is ráadtam ami az unokatesóm kinőtt kb. 15 évvel ezelőtti kisruhái voltak:-) Keresztanyum szépen elrakta, az én lányom pedig hordja. Nem érdekel , hogy nem márkás! Nem szakadt, hanem tiszta és vasalt. Szerintem ez a lényeg!
Nektek is köszönöm a válaszokat. :-)
Gödöllőiek vagyunk egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!