Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vehetem jelnek, jó jelnek vagy túlspirázom? (kérdés rövid stb)
Szoval a fősulin múltkor szerintem gyakorlatilag leszólított az a lány aki tetszik nekem , na de akkor ez biztos leszólítás volt, vagy csak olyan mintha? Mondhatnám szemeztünk de nem nevezném annak, bár amikor ránéztem ő elfordult általában , néha nem néha igen... Meg amikor leálltam haverral beszélgetni, akkor is odafülelt (haver szerint) aztán meg óra után valami ótvar dumával Szia milyen lesz a vizsga ebből a blablabla... csakhogy nem azon az órán voltunk amivel kapcsolatosan kérdezett + valahonnan tudnia kell hogy odajárok . Lehet hogy ahogy elmesélem hülyén hangzik, de bocsássatok meg mert nem egész nap otthon ültem hogy pihent legyek. Szoval a lényeg tulajdonképp, hogy akkor ez jó jel, vagy csak túl sokat képzelek bele?
21F
21 éves vagy, főiskolás érett fiatal férfi. Oszlasd el a kételyeidet és menj oda hozzá, akkor minden választ megkapsz a kérdésedre.
Ha tetszel neki akkor jó néven fogja venni és elindulhattok valamerre.
Ha nem tetszel neki akkor pedig nem fogsz emiatt aggódni.
mindenképp menj oda hozzá, mert utána legalább nem fogsz görcsölni, hogy mi lett volna ha...
egyébként szerintem tetszel a csajnak, ha figyel rád, és odamegy hozzád beszélgetni, akkor tutira nem vagy közömbös számára 19/L
vagy tetszel neki vagy nagyon hülye lány. a mai főiskolákat elnézve könnyen lehet hogy az utóbbi.
mindenesetre ha annyira tetszik akkor most nálad a staféta, közeledj te.
Én is R-rel mondom,és még sokan mások!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!